Beneficiile aduse de lăzile congelatoare UDD

Conducerea unui magazin de cartier, cafenea, bar sau restaurant, atunci probabil că înțelegeți importanța unor lăzi congelatoare UDD. Congelatorul ladă este cel mai economic echipament frigorific profesional disponibil astăzi pe piața de profil. 

Avantaje ale unei lăzi frigorifice 

 • volumul util – acest parametru este de obicei mai mare decât cel al congelatoarelor de uz casnic;
 • menținerea aceleiași temperaturi în tot spațiul de depozitare – respectiv, calitatea înghețului este stabilă în partea de jos și de sus a camerei lăzii;
 • consum mai mic de energie, comparativ cu congelatoarele clasice;
 • posibilitate de depozitare generoasă – este posibilă amplasarea comodă a produselor datorită coșurilor de depozitare; lada congelatoare permite depozitarea produselor și ambalajelor de dimensiuni mari, de exemplu carcase de păsări sau alte animale;
 • capacul poate fi folosit și ca suprafață suplimentară utilă;
 • stocare autonomă – atunci când electricitatea este oprită, temperatura din interiorul camerei rămâne scăzută; în funcție de producător, această perioadă poate dura până la 6-8 ore;
 • mobilitate – lada congelatoare pe roți poate fi deplasată cu ușurință din loc în loc;
 • design plăcut;
 • costul redus.

Detalierea unora dintre avantajele de mai sus

Pentru proprietarii de restaurante, oricât de apetisante ar fi delicatesele lor, sunt necesare echipamente potrivite pentru gătit și depozitare. Un congelator tip ladă este conceput în principal pentru stocarea produselor alimentare congelate în cantități mai mari. Dacă vrei să cumperi un congelator pentru a păstra alimente congelate zile întregi, un congelator de tip ladă este tot ce ai nevoie.

 • Volumul nominal și util. Grosimea mare a termoizolației pereților ia din capacitatea lăzii congelatoare o parte din volumul interior, dar crește astfel clasa de eficiență. Volumul cuferelor este indicat în litri (l) și cel mai adesea începe de la 100 litri, apoi 200, 300, 400, 500 litri etc.
 • Prețul atractiv

Un congelator ieftin este unul dintre cele mai utile și mai eficiente echipamente din punct de vedere energetic disponibile pe piață astăzi și chiar te poate ajuta ca antreprenor să economisești bani pe termen lung. 

 • Spațiu de depozitare extins

Fără îndoială, o ladă congelatoare este greu de învins când vine vorba de spațiu, deoarece poate stoca o cantitate mare de alimente și alte produse. 

Congelatorul cu ladă îți oferă un spațiu amplu pentru a depozita fructele de pădure și legume de sezon, pentru a îngheța cantități mari de carne, plus tot soiul de alte ingrediente ce trebuie păstrate la o temperatură foarte scăzută.

Congelatoarele tip ladă oferă utilizatorului mai multe beneficii în ceea ce privește prețul, capacitatea de stocare și consumul de energie redus. Este cel mai economic echipament frigorific profesional disponibil astăzi pe piața de profil. 

Anumite congelatoare tip ladă vin cu opțiuni foarte utile de dezghețare automată. Cele cu opțiune de dezghețare manuală au dezavantajul că durează aproape multe ore pentru a îndeplini sarcina respectivă.

 • Eficiență energetică

Aceste lăzi sunt dotate cu izolație încorporată pe pereții laterali, pentru a-și menține bine temperaturile reci pentru o perioadă mai lungă și, prin urmare, utilizează cea mai mică energie pentru a funcționa. Cel mai important, dacă te confrunți cu întreruperi de curent sau le muți în altă locație, un congelator ladă deconectat poate ține produsele la rece destul de mult timp, atâta timp cât capacul este închis ermetic. 

 • Design simplu, dar ergonomic

Când vine vorba de comoditatea congelatoarelor tip cutie, acestea sunt disponibile cu cel puțin un coș pentru a organiza corect conținutul. Cu ajutorul unor accesorii speciale, poți separa diferite tipuri de materiale alimentare. 

Cu toate acestea, congelatoarele cu ladă necesită un oarecare efort și mișcare alimente congelate pentru a ajunge la articolul solicitat. Există pe piață diverse modele de lăzi congelatoare, care vin cu un sertar inferior, care este accesibil din exteriorul congelatorului. Dar, atâta timp cât adaugă o oarecare comoditate unui congelator cu ladă, va reduce și o anumită capacitate.

Intră pe tcromania.com pentru detalii și comenzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *