Care sunt tipurile de ferestre si geamuri termopan pe care le poti folosi la casa ta

De obicei, orice tip de geam obisnuit ar fi potrivit pentru majoritatea caselor. Dar, daca te gandesti la avantajele fiecarei ferestre termopan, alegerea lor se va face cu putina grija. Mai jos o sa afli diferitele tipuri de ferestre si in ce zone ale casei vor merge cel mai bine instalate.

Ferestre cu canaturi mobile

Un model popular de geamuri termopan sunt cele care au canaturi mobile superioare si inferioare, pe care le poti deschide de sus sau de jos. Acest tip de ferestre termopan sunt instalate de catre proprietari in living, dormitoare si in bucatarie. Modelul acesta de ferestre iti ofera beneficii in a curata mai usor geamul, in loc sa iesi afara pentru a-l curata, il vei putea curata din interiorul casei fara nici o problema. Vei avea un flux continuu de aer cu acest tip de geamuri termopan, mirosurile din camere, baie si bucatarie vor putea fi rapid inlocuite cu aerul proaspat de afara, avand posibilitatea de a deschide atat parte superioara, cat si cea inferioara a ferestrei.

Fereastra tablou

Ferestrele de tip tablou au pretul mai mic decat cel al ferestrelor mobile care au piese care pot fi inlocuite. Aceste termopane sunt fixe, iar instalate corespunzator vor fi eficiente din punct de vedere energetic, deoarece aerul nu va alea loc pe unde sa se piarda. O sa ai de unde alege dimensiunea potrivita casei tale si nevoilor tale din gama variata si distinctiva. Vei putea incadra fereastra tablou unde decorul va fi mai frumos si mai potrivit pentru tine, iar lumina de afara iti va transforma camera intr-una luminoasa si deschisa. 

Ferestre glisante

Modelul acesta de ferestre termopan glisante sunt o optiune perfecta pentru proprietarii de case care cauta o vedere clara si deschisa. Spre deosebire de celelalte tipuri de ferestre, ele nu se deschid vertical, ci orizontal. Ferestrele sunt o alegere buna pentru camerele care au latimea mai mare decat inaltimea. Ele ofera casei un stil contemporan, fiind disponibile intr-o mare varietate de culori si stiluri.

Ferestre termopan mici

In mod normal modelul de termopane mici se instaleaza la camera de baie pentru a oferi intimitate sau la subsol, in apropierea tavanului, pentru a fi mai practice. Ele se inclina de sus atunci cand le deschizi pentru a nu lasa murdaria de afara sa intre. Sunt o optiune excelenta de a lasa lumina sa intre in spatiile mici sau partial subterane, iar in acelasi timp camera va avea parte de o ventilatie usoara.

De la geamurile simple pana la geamurile complexe, proprietatea ta poate capata un finisaj modern si atragator, alegand produse din materiale de buna calitate. Practice, aceste geamuri termopan nu vor putrezi sau rugini si nici nu se vor decolora in timp. Asigura-te ca vei alege cele mai bune termopane pentru imbunatatirea si siguranta casei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *