Ce caracteristici are iPhone 7 Plus si de ce este inca apreciat?

Pe Klap.ro pot fi gasite mai multe modele de telefoane second hand, inclusiv editiile mai vechi de la iPhone, care au ramas inca populare. Aceste telefoane sunt cumparate si in prezent si sunt foarte apreciate de utilizatori. 

Ce a adus nou iPhone 7 Plus atunci cand a aparut?

Principalele modificari vizuale au fost o denivelare mai mare a camerei pe spate, pentru camerele duble de 12 MP si lipsa unei mufe pentru casti in partea de jos, inlocuita cu o grila pentru aerisirea barometrului. Butonul de pornire Taptic arata la fel ca cel de pe modelul anterior, dar este mai degraba un buton virtual decat fizic. 

Potrivit diverselor surse, Apple a facut schimbarea, in parte, din cauza unei legende urbane despre uzura butoanelor mecanice si reducerea valorii de revanzare a telefoanelor.

Telefoanele sunt obiecte trendy, iar trei culori noi se alatura matricei iPhone. Jet Black, care este lucios, dar foarte aderent, este superb. Matte Black este finisajul mult mai putin frustrant (si probabil mai atractiv). Este mai rezistent la zgarieturi si amprente si da o senzatie placuta, premium. Un nou model, PRODUCT (RED) lansat in 2017, are un panou din spate rosu si margini cu o fata alba. Sunt disponibile si optiuni de auriu, aur roz si argintiu.

Linia iPhone 7 Plus este rezistenta la apa: certificarea IP67 inseamna ca se poate scufunda telefonul in apa putin adanca timp de o jumatate de ora. Asta nu inseamna ca ar trebui sa fie luat la inot, doar ca nu trebuie ca utilizatorii sa isi faca griji daca il scapa in chiuveta sau, ei bine, in toaleta. 

Optiunile de stocare s-au schimbat fata de modelul anterior: acum sunt de 32 GB, 128 GB si 256 GB. Este recomandat modelul de 128 GB pentru majoritatea utilizatorilor. Cele mai recente jocuri ce pot fi instalate si rulate, cum ar fi Lumino City, Transistor, OZ Broken Kingdom si CSR Racing 2, au peste un gigabyte fiecare. 

Citeste si: Localizare telefon pierdut – ghid complet

Pentru utilizatorii care folosesc telefonul pentru video 4K, se consuma aproximativ 350 MB pe minut. Un dispozitiv de 128 GB ofera spatiu pentru a respira si a utiliza functiile iPhone 7 la maximum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *