Credit firmă nou înființată pentru a cumpăra mobilier

Știați că finanțarea este al doilea cel mai frecvent motiv pentru care întreprinderile mici nu se extind? Dacă doriți să cumpărați mobilier nou pentru afacerea dvs., este posibil să aveți nevoie de un credit firmă nou înființată pentru a realiza acest lucru. Împrumuturile pentru afaceri sunt o modalitate excelentă de a finanța achiziții mari, dar nu sunt potrivite pentru fiecare proprietar de afacere. Atunci când sunteți gata să investiți în mobilier nou, consultați aceste sfaturi esențiale despre cum să obțineți un credit firmă nou înființată dacă aveți nevoie de unul. Continuați să citiți pentru sfaturi utile și sfaturi despre cum puteți finanța următoarea achiziție de birouri noi de birou sau orice alt mobilier.

Ce trebuie să știi despre împrumuturile de afaceri

Există multe tipuri diferite de credit firmă nou înființată, așa că, dacă trebuie să cumpărați mobilier nou pentru biroul dumneavoastră, este posibil să aveți mai multe opțiuni din care să alegeți. Dacă vă grăbiți să cumpărați mobilier, un împrumut de afaceri poate fi cea mai bună opțiune. Este o idee bună să faceți cumpărături și să comparați diferiți creditori pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru afacerea dvs. Veți dori să cunoașteți ratele dobânzilor, condițiile și alte detalii pentru fiecare creditor.

De asemenea, este important să înțelegeți cât de mult veți putea împrumuta. Dacă nu puteți obține întreaga sumă de care aveți nevoie de la un singur creditor, este posibil să puteți obține o combinație de împrumuturi de la câțiva creditori diferiți. Când sunteți gata să cumpărați mobilier nou pentru afacerea dvs., veți dori să luați în considerare opțiunile de finanțare a achiziției. Împrumuturile de afaceri sunt o modalitate excelentă de a finanța achiziții mari, dar nu sunt potrivite pentru fiecare proprietar de afacere.

De ce majoritatea întreprinderilor mici nu investesc în mobilier

Dacă dețineți o afacere mică, poate că vă întrebați adesea de ce companiile mai mari investesc în mobilier nou, în timp ce dvs. sunteți blocat cu aceleași mese și scaune vechi și ponosite care au fost în biroul dvs. din ziua în care ați deschis. Răspunsul este simplu: își pot permite. Companiile mari au adesea bugete uriașe pentru mobilier nou, dar pentru o afacere mică, acesta poate fi un lux care pur și simplu nu se regăsește în buget. Mobila este adesea primul lucru care este tăiat din bugetul unei întreprinderi mici atunci când vremurile sunt grele – și când există alte nevoi urgente ale afacerii care trebuie să fie finanțate. Pentru o mică afacere, mobilierul nou poate fi ultimul pe o listă lungă de nevoi care trebuie finanțate. De exemplu, este posibil ca multe întreprinderi mici să aibă nevoie să investească în marketing pentru a atrage noi clienți. Altele ar putea avea nevoie să își modernizeze sistemele informatice pentru a rămâne competitive.

2 lucruri cheie pe care trebuie să le căutați la un creditor pentru un credit firmă nou înființată

Când sunteți gata să căutați un creditor, asigurați-vă că veți căuta aceste 2 lucruri cheie la un creditor:

– Solvabilitate: Nu doriți ca împrumutul dvs. de afaceri pentru mobilă să vă afecteze scorul de credit, deci căutați un creditor care va lucra cu istoricul dvs. de credit existent.

– Flexibilitate: S-ar putea să aveți nevoie de un credit firmă nou înființată pe termen scurt sau de mai multe împrumuturi diferite pentru a face posibilă achiziționarea de mobilier. Un creditor care poate oferi o gamă de termeni de împrumut diferiți poate fi foarte util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *