Cum alegi cea mai buna vitrina frigorifica pentru a pastra prajiturile proaspete in cofetaria pe care o administrezi?

A alege o vitrina frigorifica pentru prajituri nu este tocmai o decizie usoara. Vitrina frigorifica pentru prajituri este un echipament frigorific ce trebuie sa mentina in cele mai bune conditii prajiturile si produsele dulci. Dupa incarcare, vitrina frigorifica trebuie sa permita aerului din interiorul compartimentului sa circule liber.

Unde vei amplasa vitrina frigorifica pentru prajituri?

Vitrina frigorifica pentru prajituri trebuie sa fie aleasa in functie de anumite criterii. In primul rand, cumparatorii ar trebui sa ia in considerare conceptul unitatii si zona din incinta unde urmeaza sa fie amplasata. In mod normal, pentru o cofetarie simpla, vitrina orizontala este un echipament de prezentare al produselor vandute perfect. Vitrina frigorifica verticala cu rafturi rotative este mai spectaculoasa, insa neceita mai multa intretinere.

Cert este ca vitrina frigorifica orizontala poate prezenta torturi, bomboane, prajituri, cake pops sau macarons delicioase si aspectuoase. Costurile unei vitrine de calitate sunt nustificate daca aceasta este umpluta cu produse de calitate premium.

Vitrina frigorifica de prajituri influenteaza in mod direct vanzarile

Inainte de a cumpara o prajitura, clientul trebuie sa fie impresionat de modul de prezentare al acesteia. Vitrina de prajituri trebuie sa respecte tendintele moderne de prezentare, iar vizibilitatea sa fie marita, astfel incat clientii sa isi poata alege prajiturile preferate. In cazul in care vitrina nu este aleasa in mod corect, magazinul poate sa inregistreze un deficit de popularitate si o reducere a profitului.

Temperatura vitrinei frigorifice

Vitrina frigorifica de prajituri corect aleasa trebuie dispuna de un regim de temperatura corect si a actiunii de racire statica sau dinamica. Concret, o vitrina care nu pastreaza produsele in mod corespunzator poate determina stricarea unui lot intreg de marfuri. Regimul de temperatura al unei vitrine de cofetarie este determinat de tipul de produs.

Produsele de cofetarie se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 1 si 8 grade Celsius, in timp ce bomboanele si ciocolata se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 10 si 15 grade Celsius, iar biscuitii si fursecurile cu crema sau fructe se mentin la temperaturi de 4 grade Celsius. Produsele fara crema de patiserie pot fi pastrate la temperaturi de pana la 18 grade Celsius. Vitrina frigorifica de cofetarie trebuie sa mentina o temperatura optima neintrerupta si sa aiba o capacitate de setare foarte buna.

Iluminarea vitrinei frigorifice

Acesta este un alt aspect important de care trebuie sa tina cont proprietarii afacerilor care doresc sa investeasca intr-o vitrina frigorifica. Daca iluminarea este corecta, fiecare raft poate fi evidentiat in mod diferit. Vitrinele care sunt iluminate cu becuri LED au si avantajul de a nu incalzi produsele si de a contribui la economia de electricitate.

 Designul vitrnei frigorifice

Pentru ca micile detalii fac diferenta, designul vitrinei va atrage o multime de clienti. Sticla trebuie sa fie de cea mai buna calitate, cea inclinata sau curbata fiind mult mai eleganta descta sticla dreapta. Rafturile pot fi din gratar, metal sau sticla, fiind absolut necesare pentru o buna organizare a produselor astfel incat sa fie usor de observat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *