Cum alegi cele mai bune birouri de inchiriat pentru firma ta de consultanta?

Companiile de consultanta care doresc sa gaseasca cele mai bune birouri de inchiriat trebuie sa acorde mai multa atentie unor criterii foarte importante de selectie. Acestea includ capacitatea si dotarile spatiului, amplasarea, serviciile de paza si protectie, precum si calitatea serviciilor de internet si telefonie disponibile, iar lista poate continua.

Investeste in birouri de inchiriat incadrate in clasa A pentru firma ta de consultanta

Pentru ca angajatii companiei de consultanta sa se bucure de deplin confort in timp ce se afla la serviciu si pentru a da randament maxim, este foarte important ca respectiva cladire sa fie aleasa in mod corespunzator. O cladire de birouri de inchiriat incadrata in clasa A se diferentiaza foarte mult prin locatie, vizibilitate, acces facil, precum si suprafata si servicii de paza si protectie.

Birourile de inchiriat din cadrul cladirilor incadrate in clasa A sunt elegante, moderne, amplasate de regula in zona centrala si ultracentrala. Pentru ca una din principalele caracteristici ale unei firme de consultanta este reprezentata de intrunirile cu clientii si prezentarea serviciilor, cu siguranta zona centrala usor accesibila cu masina personala sau cu mijloace de transport in comun este un criteriu important de selectie.

Totodata, suprafata utila trebuie sa reprezinte 80% din suprafata construita, iar plafoanele suspendate, lifturile moderne cu o perioada de asteptare de minim 30 de secunde si cu destinatie programata, cu suprafata vitrata mare si cu sistem de climatizare si ventilatie sunt alte caracteristici importante.

Cladirile de birouri de inchiriat de clasa A se adreseaza companiilor de consultanta si nu numai, companiilor care doresc sa isi creeze un renume pe piata si pentru care imaginea dobandita ii obliga sa se alinieze la standarde internationale.

Puteti opta si pentru cladiri de birouri de inchiriat de clasa B

Cu siguranta, daca reprezentantii companiilor de consultanta doresc sa nu plateasca lunar forte mult, pot opta pentru cladiri de birouri clasa B. acestea presupun o investitie initiala mai mica, aceasta recuperandu-se usor, pretul de inchiriere per metru patrat este mai mic.

Diferentele intre cladirile de birouri de clasa A si B exista si sunt destul de semnificative. Cladirile de birouri de inchiriat clasa B se adreseaza unei game variate de companii, inclusiv companiilor de consultanta. Acestea au o locatie periferica sau semicentrala, un sistem de telecomunicatii destul de bun, o suprafata suficient de mare de 1000-3000 de metri patrati si 400-500 de metri pe nivel, precum si sisteme de climatizare bune, locuri de parcare incluse si servicii de paza si protectie.

De ce sa NU inchiriezi o cladire de birouri clasa C?

Specialistii nu recomanda reprezentantilor companiilor de consultanta sa inchirieze o cladire de birouri incadrata in clasa C, fiind situata intr-o zona periferica si in cartiere marginase, necesitand de regula reamenajari si crearea unei infrastructuri de comunicatii. Parcarile specifice acestor cladiri nu sunt generoase si, desi investitia pe termen scurt este mica, pe termen lung dezavantajele sunt mult mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.