Investeste in prese de balotat PET-uri din oferta AWE Compactors si bucura-te de avantaje

Presele de balotat PET-uri din oferta AWE Compactors reprezinta o investitie foarte buna pentru orice companie care cauta o modalitate sigura si eficienta pentru transformarea in baloti a PET-urilor si a materialelor plastice ce nu mai pot fi utilizate.

Cel mai important beneficiu al unei prese de balotat PET-uri este acela ca orice material rezidual din plastic poate fi transformat in produs utilizabil si ca utilizatorii isi vor putea recupera o parte din investitie, chiar isi pot deschide propria afacere in acest domeniu.

In acelasi timp, presele de balotat PET-uri contribuie la protejarea mediului inconjurator deoarece pastrarea plasticului in stare bruta poate afecta planeta, o singura sticla abandonata in natura se descompune in timp de 1 pana la 4 secole. Practic, presele de balotat PET-uri sunt salvatorii mediului inconjurator.

Presa de balotat PET-uri manuale sau automate – oferta companiei AWE Compactors include ambele modele

Exista numeroase avantaje pe care le vor avea firmele care investesc in prese de balotat PET-uri din oferta AWE Compactors, mai ales companiile care se confrunta cu o cantitate foarte mare de deseuri de acest tip precum restaurantele, afacerile HoReCa sau spitalele.

O astfel de presa permite utilizatorilor lejeritate in a depozita sticlele goale de plastic. Practic, PET-urile sunt introduse in presa care le va transforma in baloti, iar volumul acestora va f mult redus. Recicland o tona de sticle de tip PET utilizatorii vor economisi pana la 7 metri patrati de spatiu de depozitare si angajatii nu mai sunt nevoiti sa arunce PET-urile la gunoi ci sa le introduca in presa. Ulterior, balotii se duc la centrele de reciclare, care vor plati un pret bun pentru fiecare balot in parte.

Importanta reciclarii sticlelor PET

PET-urile reciclate in baloti si vandute pot fi folosite de catre companiile in domeniu pentru a fabrica noi produse, de la covoare si mochete, pana la incaltaminte si genti, chia jucarii. In plus, pentru fabricarea unui kilogram de material PET se folosesc 2 kilograme de petrol si cantitati mari de energie, iar reciclarea unei singure sticle de plastic economiseste suficienta energie pentru ca un bec de 60 W sa functioneze timp de 6 ore.

Specialistii sustin ca sunt necesare doar 10 PET-uri pentru a fabrica un tricou sau un metru patrat de covor, iar acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru a investi intr-un asemenea dispozitiv de reciclat PET-uri.

Caracteristicile unei prese de balotat PET-uri

O presa de balotat PET-uri nu va face foarte mult zgomot, contrar asteptarilor cumparatorilor. Aceasta va emite un zgomot de 72 de decibeli si are un mecanism de perforare care elimina chiar necesitatea de a inlatura capacele de la sticlele de PET-uri inainte de a le introduce in presa de balotat.

O alta caracteristica a acestei masinarii este raportul mare de compactare, sistemul de role pentru o mutare usoara si reducerea timpului de balotare prin umplerea camerei libere in timpul functionarii presei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.