Membrana pentru hidroizolație: ce produse ai la dispoziție pentru a ține umiditatea la distanță?

Umiditatea poate reprezenta o reală problemă pentru locuința ta, dacă nu investești în produse speciale, cu ajutorul cărora să o ții la distanță.

În acest sens, este recomandat să optezi pentru o membrana hidroizolatie Milucon, de calitate, care îți asigură confortul de care ai nevoie pe termen lung, dar și protecția sporită dorită la nivelul structurii imobilului. Din fericire, pe piață găsești astăzi o varietate de produse excelente, care merită atenția ta și pe care le poți monta foarte ușor, fie prin tehnica lipirii la cald, fie prin tehnica lipirii la rece.

Membrana hidroizolatie – când este ideal să o montezi?

Pentru a obține protecția dorită la nivelul imobilului tău, important este să încorporezi hidroizolația în structura casei încă din timpul ridicării clădirii. Astfel, ai posibilitatea de a izola foarte bine zonele extrem de expuse umidității, indiferent dacă este vorba despre fundația casei, despre subsol, despre bucătărie sau baie. De preferat este, însă, ca atunci când te ocupi de montaj, afară să fie cel puțin 5 grade Celsius și să nu existe precipitații, pentru ca hidroizolația să se așeze foarte bine.

Care sunt materialele spre care te poți orienta?

Printre cele mai bune produse de pe piață, pe care le ai la dispoziție pentru o hidroizolație de top se numără astăzi:

  • membranele bituminoase – extrem de eficiente și cu o durată de viață de până la 20 – 25 de ani, membranele bituminoase sunt obținute dintr-o combinație de bitum cu armătură de sticlă de calitate și sunt disponibile în magazinele de specialitate sub forma unor suluri extrem de simplu de manevrat. Aplicarea lor se face prin tehnica la cald, iar astfel sigilează foarte bine zonele pe care vrei să le protejezi de umiditate;
  • membramele lichide – principalul avantaj pe care ți-l oferă este că sigilează perfect întreaga suprafață pe care o izolezi, inclusiv colțurile în care îți este greu să ajungi cu ajutorul celorlalte materiale hidroizolante;
  • membranele din PVC – se montează, de asemenea, prin tehnica suflării la cald, iar materialele plastice din care sunt realizate se fixează extrem de bine, asigurându-ți rezultate deosebite în timp.

Montaj

Aplicarea hidroizolației trebuie realizată întotdeauna de către specialiști cu experiență, care știu să lucreze atât cu membranele bituminoase, cât și cu cele din PVC ori membranele lichide. În acest fel, ai certitudinea că izolația este una de durată, iar materialele în care investești sunt folosite eficient, fără a exista pierderi. Apelează, așadar, la o echipă de profesioniști, iar ulterior, te vei bucura de rezultatele excelente.

Avantaje

Dacă vrei să știi care sunt principalele beneficii, de care te bucuri datorită unei hidroizolații de top, ia în considerare următoarele:

  • îți protejezi locuința de infiltrațiile periculoase de apă;
  • te bucuri de confort termic în propria casă;
  • îți protejezi familia de mucegai și igrasie, 2 elemente care pot fi extrem de periculoase pentru sănătate;
  • eviți costuri ridicate pentru reparații;
  • te bucuri de o locuință rezistentă și durabilă;
  • sporești valoarea imobilului personal.

Poți comanda online produsele de care ai nevoie

Studiază în mediul online toate tipurile de hidroizolații disponibile pe piață, iar atunci când știi exact câtă membrană bituminoasă îți este necesară, de exemplu, o poți comanda direct de pe Internet. Economisești astfel timp prețios, pe care îl poți folosi pentru a petrece momente de calitate alături de cei dragi ție.

Online, pe site-ul Milucon.ro găsești întotdeauna cele mai bune materiale, pe care le poți încorpora în imobilul propriu, pentru a te bucura de confort și rezistență. Pe lângă hidroizolațiile de top, aici ai la dispoziție și soluții moderne de degivrare:https://www.milucon.ro/degivrare-incalzire-in-pardoseala/, datorită cărora nu mai trebuie să-ți faci griji niciodată în privința gheței care se formează în anotimpul rece!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0766 419 049

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *