Siguranța copilului tău primează!

Nașterea unui bebeluș este un eveniment extraordinar pentru o familie, cu atât mai mult dacă este și primul copil. Înseamnă pasul de la a fi doi, la trei, de la a fi un cuplu, la a fi o familie. Prioritățile se schimbă. Din momentul în care cuplul află că își așteaptă primul copil, există o avalanșă de sentimente, de la emoție până la o anumită teamă de noua responsabilitate de a fi părinte.

            Asigură-te că micuțul tău va crește și se va dezvolta într-un mediu ferit de primejdii. Bebelușii sunt mari exploratori, încă de când încep să stea în funduleț, până când ajung să își folosească propriile membre, nimic nu-i mai poate opri, dar în acest caz părinții îi pot ajuta să exploreze în siguranță.

            Chiar dacă în asemenea momente sunteși învăluiți de bucurie, tot vă gândiți la faptul că odată cu venirea unui copil pe lume, apar și costuri suplimentare. De la hainuțe, biberoane, jucării până la cărucioare și scaune auto, pentru care trebuie să alocați un buget destul de mare.

            Căruciorul este o mare invenție a lumii îngrijirii copiilor, fără îndoială. Facilitează transportul copilului ditr-o parte în alta, de aceea trebuie să fie unul calitativ și confortabil. Cel mai important beneficiu al căruciorelor este siguranța, deoarece dispun de protecție impotriva impacturilor laterale care garantează siguranța celor mici. De asemenea, îi protejează de razele puternice ale soarelui în timpul călătoriei.

            Pe lângă siguranță și versatilitate trebuie adăugat confortul pe care îl oferă atât bebelușului, cât și părinților. Pe măsură ce copiii cresc, este destul de dificil să-i țineți tot timpul în brațe, astfel un cărucior oferă posibilitatea de a rămâne aproape de copil.

            Pe de altă parte, rezistența și durabilitatea cărucioarelor de ultimă generație, permit chiar și o a doua utilizare, ceea ce reprezintă un plus pentru cel de-al doilea copil. Din această ultimă calitate, se poate deduce investiția optimă pe care acest produs o reprezintă pentru orice familie.

            Există un număr inepuizabil de modele, opțiuni și preț. Este important să găsiți exact ce aveți cu adevărat nevoie.

            În cele ce urmează, vă prezentăm pe scurt câteva caracteristici pe care trebuie să le aibă căruciorul ideal pentru copilul tău:

  • Dimensiunea roților trebuie să fie destul de mare pentru a putea depăși obstacolele mici, precum pietre, fisuri, borduri și a ajuta la amortizare.
  • Suspensia este un punct cheie al căruciorului, astfel încât o plimbare prin pădure devine o senzație plăcută, nu o tortură
  • Șasiu puternic. Acesta trebuie să reziste la denivelări și la toate tipurile de teren.
  • Ghidon confortabil și reglabil
  • Hamuri de siguranță

            Orice copil se visează un super erou, astfel rolul tău, ca părinte, este să le transformi visurile în realitate. Cum? Oferindu-le siguranță încă de la primele luni de viață. Cei de la Credit Fix și Viva Credit vin în ajutorul tău și vor să te ajute să fii tu eroul propriului copil. Completează online formularul de solicitare a unui împrumut rapid azi și doar în câteva ore poți intra în posesia sumei de care ai nevoie pentru ca bebelușul tău să se poată odihni în cel mai confortabil cărucior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.