Top 5 zone bune in care sa stai la casa in Bucuresti

Zonele cele mai bune nu sunt doar cele care se afla aproape de scoli, gradinite si parcuri. Sunt acele zone in care este liniste, te simti in siguranta si esti aproape de arterele importante ale capitalei. Case sunt, asadar, zonele bune in care sa locuiesti la casa in Bucuresti?

Unde gasesti cele mai frumoase case Bucuresti

Daca vrei sa stai intr-o casa frumoasa, intr-o zona buna a capitalei, uite aici o scurta lista cu cele mai apreciate cartiere:

Primaverii– este una dintre cele mai selecte zone ale Bucurestiului. Aici se regasesc numeroase companii de renume international, deci este zona perfecta de locuit daca lucrezi aici. Pentru ca este aproape de Herastrau si conectata de nodul rutier Piata Aviatorilor precum si statia de metrou Aviatorilor, multi locuitori aleg sa se mute in aceste case Bucuresti.

Floreasca – este o zona buna in continua crestere si este potrivita mai ales pentru tinerii care isi petrec timpul liber in cafenele, cluburi si restaurante. Pentru ca este una dintre cele mai bune zone centrale, aici gasesti multe case Bucuresti care sa iti placa.

Baneasa – este cartierul in care sa locuiesti daca trebuie sa fii mereu aproape de aeroport. In plus, se afla la doar 10 minute de condus fata de centrul orasului, asa ca cei ce stau la case Bucuresti in Baneasa nu se vor plictisi niciodata.

Herastrau – vine cu unul dintre cele mai bune standarde ale locuirii in capitala. Are mult spatiu verde, este aproape de metrou, vine cu un nivel scazut de zgomot si te face sa te simti in siguranta.

Aviatiei – este o zona buna in care sunt construite multe case Bucuresti. Cartierul este linistit, in timpul liber te poti plimba prin parcul Herastrau, iar aprovizionarea sa o faci la unul din numeroasele magazine din apropiere, printre care sunt enumerate si Promenada Mall sau Baneasa Shopping Center.

De asemenea, poti gasi case foarte frumoase in zone in continua dezvoltare, cum este zona de sud a orasului. Aici poti gasi case ieftine, care vin cu toate facilitatile de care ai nevoie.

In ce zona a Bucurestiului sa stai la casa

Intai, trebuie sa stabilesti clar ce iti doresti de la zona in care sa te muti la casa in Bucuresti. Vrei sa fii aproape de serviciu, intr-o zona linistita, cu parcuri verzi in care sa te plimbi cu copiii sau acolo unde te poti bucura din plin de viata de noapte?

Apoi, daca esti singur sau ai o familie cu copii, sunt alte aspecte de care sa tii cont cand cauti case Bucuresti in cele mai bune zone ale capitalei. Daca in unele zone te poti descurca foarte bine in tranzit, caci esti aproape de statii de metrou si RATB, in altele esti complet dependent de masina – iar locul de parcare poate fi o problema, mai ales daca te intorci acasa seara tarziu.

Daca sunt licee importante in zona, cat de activ esti fizic, cum va petreceti timpul liber si cat de aproape esti de policlinici si spitale – acestia sunt alti factori care contribuie la bunastarea locuitorilor de la case Bucuresti.

Care sunt preferintele tale si care este cea mai buna zona a Bucurestiului pentru familia ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *