safari blue

Turul Safari Blue te va transforma intr-un veritabil Neptun: oceanul nu va mai avea niciun secret pentru tine!

Africa de Est si apele superbe ale Oceanului Indian atrag, de la an la an, tot mai multi turisti. Recent, romanii au descoperit in numar mare arhipelagul Zanzibar, cu plajele sale superbe si insorite inclusiv in luni ale anului in care acasa este frig si zapada.

Odata ajuns in aceasta zona superba, trebuie sa stii ca ea iti ofera, dincolo de relaxarea pe plaja, sansa unor experiente multiple, precum excursii pe diferite insule pitoresti sau la ferme de mirodenii, inot cu testoasele sau safariuri prin parcuri si rezervatii cu o natura luxurianta, specifica acestei zone geografice.

Safari Blue – una dintre cele mai frumoase experiente din Zanzibar

Unul dintre cele mai speciale tururi pe care le poti experimenta pe aceste faimoase insule din Oceanul Indian este Safari Blue Zanzibar cu ajutorul zanzibartourguide.com. Calatoria incepe in Fumba, un loc situat la numai 7 kilometri de Stone Town, in care turistii sunt transportati de la hotel in masini dotate cu aer conditionat.

Odata ajunsi la destinatie, ei se conving de faptul ca Fumba reprezinta cel mai potrivit punct pentru explorarea faunei salbatice, a bancurilor de nisip izolate si a terenului accidentat din laguna Menai, care este de 20 de ani cea mai mare arie marina protejata din Zanzibar. Safari Blue Zanzibar iti ofera libertatea de a te relaxa, de a inota sau de a face snorkeling in aceasta regiune mirifica

Datorita unor lectii de snorkeling primite de la profesionisti, vei putea sa admiri uimitoare recife de corali, care formeaza o adevarata padure tropicala subacvatica. Coralii, pestii multicolori si campiile subacvatice de alge te vor face sa te simti asemenea zeului antic Neptun, pentru care imparatia marilor nu mai avea niciun secret.

Pe langa experienta subacvatica, vei avea sansa de a degusta nuci de cocos proaspete si gustari locale, totul asezonat cu un cocktail care iti va spori confortul si senzatia ca te afli in paradis.

Alte experiente de care poti avea parte in Zanzibar

Pe langa experienta oferita de Safari Blue, Zanzibar le ofera oaspetilor numeroase alte oportunitati de distractie sau relaxare.

De exemplu, numerosi turisti viziteaza Prison Island, legendara Insula a Inchisorii, aflata la numai 5 kilometri distanta de Stone Town. Conceputa drept sediul unei inchisori, a fost locul in care erau tinuti sclavii razvratiti, iar apoi a servit drept centru de carantina pentru bolnavii de ciuma galbena. Astazi, insula e cunoscuta mai degraba pentru sansa de a admira si chiar de a hrani testoasele de uscat.

Insula Mnemba este o alta atractie turistica majora, in special pentru iubitorii de snorkeling. Ghizi profesionisti iti ofera echipamentul necesar si te ajuta sa identifici diferitele specii de plante acvatice si pesti, inclusiv simpaticul peste clovn.

Vechea capitala Stone Town, parte a orasului actual Zanzibar City, iti ofera sansa de a vedea casa in care s-a nascut Freddie Mercury, legendarul solist al trupei Queen. Aici vei putea vizita si o fosta piata de sclavi si o mare diversitate de lacasuri de cult crestine si musulmane.

Cand mergi in Zanzibar, nu uita sa iti oferi sansa de a participa la Safari Blue! Este genul de experienta pe care ti-o amintesti cu placere chiar si dupa mai multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *