3 motive pentru care sa vizitezi Egiptul

Egiptul nu este numai o tara incarcata de istorie, dar este si una dintre cele mai populare destinatii de vacanta, chiar si in ceea ce priveste preferintele romanilor. 

Unul dintre motivele care a dus la aceasta popularitate este faptul ca ofera turistilor o mare varietate de modalitati de a-si petrece timpul, unele potrivite celor care isi doresc momente de relaxare si de liniste, iar altele potrivite celor care isi doresc sa viziteze si sa incerce lucruri noi. 

Prin urmare, principalele motive pentru care orice om ar trebui sa viziteze, cel putin o data in viata, Egiptul, mai ales daca este pasionat de cultura acestuia, istorie si faraoni, sunt: 

Piramidele de la Giza

Piramidele de la Giza sunt una dintre cele 7 minuni ale lumii, astfel ca o excursie pana la acestea este un argument demn de luat in seama atunci cand se pune in balanta daca vacanta sa fie petrecuta in Egipt sau nu. 

Tot la Giza este si bine cunoscutul Sfinx, care ar trebui sa se afle pe itinerariul unei astfel de vacante, potrivita mai ales turistilor curiosi sau aventurieri. Totusi, ar fi pacat sa se viziteze Egiptul fara piramide. 

Hurghada 

Orasul Hurghada este locul cel mai potrivit pentru turistii care isi doresc sa se bucure de nisipul fin si apa din Marea Rosie, dar care au nevoie si de plimbari relaxante sau pentru a se familiariza cu cultura egipteana. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in Hurghada, resorturile de lux, restaurantele si viata de noapte specifice statiunilor turistice se imbina armonios cu pietele traditionale. 

In plus, romanii mai au un motiv in plus pentru care sa aleaga o astfel de destinatie pentru vacanta, posibilitatea de a alege un zbor Hurghada Timisoara, util mai ales pentru locuitorii din vestul tarii. 

Marea Rosie 

Marea Rosie este unul dintre locurile cele mai potrivite pentru snorkeling sau scufundari, datorita recifelor de corali care sunt foarte spectaculosi si a numerosilor pesti de forme si culori dintre cele mai variate. 

Acestea sunt insa numai o mica parte dintre aspectele interesante legate de Egipt, pentru care merita vizitat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *