cutii depozitare

3 sfaturi pentru o mutare cât mai ușoară

Una dintre cele mai grele etape atunci când te muți într-o altă locuință este strângerea lucrurilor, ambalarea lor și transportul către locul în care vei locui. Totuși, dacă iei în seamă următoarele sfaturi, ai șanse de a economisi mult timp și energie, indiferent de cât de multe obiecte trebuie să transporți. 

Folosește cutii rezistente

E mult mai simplu să aduni cât mai multe obiecte în cutii depozitare, însă problema apare atunci când trebuie să ridici cutiile. Intră pe MyEbox cutii ecommerce și accesorii de împachetat și alege din gama variată de cutii cu rezistență sporită, cu ajutorul cărora întreg procesul de mutare va fi mult simplificat. De asemenea, nu numai dimensiunile cutiilor disponibile aici diferă, ci și tipul de perete. Cu cât ai nevoie de mai multă protecție, de exemplu dacă ambalezi electrocasnice, cu atât peretele cutiei din carton trebuie să fie mai gros.

Sigilează cutiile

Cu siguranță nu vrei ca în timpul transportului toate lucrurile să se împrăștie prin mașină sau pe jos. Ai grijă să sigilezi cutiile cu bandă adezivă de calitate, în așa fel încât să ferești conținutul de umezeală, praf și murdărie. Cu ajutorul benzii adezive poți să sigilezi orice timp de cutie, indiferent de cât de mare este aceasta.

Scrie pe cutii ce conțin

Dacă vrei ca despachetarea să decurgă mult mai ușor, scrie cu un marker permanent pe fiecare cutie ce obiecte sunt în ea. În acest mod nu va trebui să scoți toate lucrurile în noua locuință, ci poți să ai o metodă mult mai organizată de a le aranja, fără să te împiedici de o multitudine de haine sau de obiecte de decor prin casă atunci când amenajezi noul spațiu. 

Știm că mutările necesită foarte mult timp și energie, așa că fiecare detaliu de care ții cont atunci când împachetezi lucrurile, te va ajuta să salvezi ore de muncă. Încearcă să fii cât mai organizat și să așezi obiectele din casă pe categorii, astfel că atunci când vei începe mutarea, totul va decurge mult mai simplu. De asemenea, utilizează cutii de calitate, deoarece e important să protejezi conținutul de șocurile mecanice, inevitabile în timpul transportului, dar și de umezeală și praf, mai ales dacă lucrurile sunt sensibile la acești factori externi. 

Cu puțină atenție la detalii și folosind materiale de calitate în ceea ce privește ambalajele, mutarea poate să devină o adevărată plăcere, mai ales atunci când ajungi în casa visurilor tale și începi să aranjezi obiectele cele mai dragi pe care le ai. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *