espressor portabil

4 avantaje ale unui espressor portabil

Consumatorii de cafea cunosc cat de importanta este aceasta bautura in contracararea oboselii si mentinerea concentrarii asupra task-urilor zilnice. Un espressor portabil este raspunsul pentru toate momentele in care aceasta bautura atat de indragita nu este la dispozitia lor. Iata doar patru avantaje ale unui aparat de cafea portabil:

  1. Mobilitatea. Un aparat portabil este special proiectat pentru a asigura o mobilitate crescuta. Dat fiind faptul ca poate fi utilizat in conditii perfect normale la bricheta masinii, cu o tensiune de doar 12 V, espressor-ul este partenerul perfect pentru calatoriile lungi. De asemenea, in cazul in care mergeti in vacanta si sunteti atasat de cafeaua pe care o serviti zilnic, puteti folosi aparatul in fiecare zi pe timpul concediului.
  2. Usor de folosit. Aparatul are in componenta sa un ecran integrat care permite monitorizarea digitala a ciclului de preparare. Astfel, veti sti exact in ce stadiu se afla prepararea bauturii dumneavoastra. Programarea se va face electronic, iar timpul de asteptare pentru o bautura aromata este de aproximativ 2 minute si 30 de secunde.
  3. Nu exista riscul de a va pata. In special atunci cand cafeaua este preparata in masina, primul gand este acela de a nu murdari. Spatiul este restrans, astfel ca nu doar hainele sunt aproape de aparat, ci si tapiteria masinii. Duza speciala a espressor-ului va preveni stropirea, iar procesul de preparare va fi extrem de curat si practic.
  4. Diversitate. Cappuccino sau latte macchiato sunt cateva dintre specialitatile de care va puteti bucura atunci cand sunteti blocat in trafic. Pe langa cafeaua macinata, aparatul functioneaza si pe baza de capsule. In functie de gusturile fiecarei persoane, capsulele se regasesc in magazine intr-o varietate mare de arome. Astfel, nu va mai fi  necesar sa mergeti la o cafenea sa serviti bauturile preferate.

Achizitionarea unui espressor portabil: ce aspecte sunt relevante?

Utilitatea espressoarelor mobile este evidenta pentru consumatorii de cafea. Insa, daca va doriti sa va achizitionati un astfel de aparat, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte pentru ca produsul sa va poata satisface toate nevoile. Piata este suficient de larga si va ofera numeroase modele si forme ale unui espressor portabil, dar mai presus decat acestea se afla functionalitatea.

Dimensiunile unui aparat sunt extrem de relevante. Spatiul de care dispuneti si locul pe care doriti sa il atribuiti in autoturism va pot indica cu exactitate care este dimensiunea ideala. Un aparat de mici dimensiuni poate avea aceleasi functii precum unul cu un design imens, insa avantajul este ca nu va veti simti nevoit sa renuntati vreodata din lipsa de spatiu.

Greutatea este un alt element important in decizia de achizitie. Indicat ar fi sa optati pentru variantele de aparate mai usoare pentru ca procesul de curatare va fi mult mai usor de realizat. Numarul mic al componentelor aparatului va reprezenta, de asemenea, un avantaj in intretinerea acestuia.

Frecventa cu care utilizati espressor-ul mobil va indica ce capacitate trebuie sa aiba rezervorul. Pentru doua cafele pe zi, un rezervor de 0,5 litri este perfect. Desigur ca puteti avea in permanenta o rezerva de apa plata intr-o sticla cu care sa suplimentati constant rezervorul aparatului.

Cafeaua este o bautura pe care o iubim cu totii. Chiar daca unele publicatii au incercat sa construiasca o parere gresita despre aceasta bautura, nu exista la momentul actual un studiu care sa arate ca aceasta bautura afecteaza organismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *