4 ocazii speciale care merită sărbătorite cu pizza

Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din întreaga lume. Oameni de toate vârstele și din toate categoriile sociale par să se bucure de o felie fierbinte de pizza, indiferent de ocazie. 

Sute de rețete diferite, cu arome îmbietoare și mixuri inedite de ingrediente sunt disponibile pe piață. Pentru iubitorii de pizza, orice ocazie ar putea fi o oportunitate minunată de a comanda pizza. Fiind un preparat atât de versatil și îndrăgit de toți, nu ai cum să dai greș dacă o incluzi în meniu. 

Iată câteva evenimente care ar putea fi sărbătorite cel mai bine cu pizza.

  1. Zile de naștere sau alte aniversări

Nicio petrecere parcă nu este completă fără o pizza delicioasă. Aniversările sunt una dintre ocaziile speciale când pizza este la mare căutare. Varietatea de toppinguri disponibile pentru această mâncare delicioasă face posibilă acoperirea multor preferințe culinare. 

Chiar dacă ai mulți invitați, dacă te decizi să servești pizza la ziua ta de naștere, nu va trebui să plasezi o comandă mare. În medie, un adult mănâncă trei felii, iar un copil două felii de pizza. 

În plus, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la asigurarea locurilor la masă pentru toți oaspeții. În timpul unei petreceri, invitaților le place să socializeze, iar pentru a servi o felie de pizza nu este necesar să stai așezat la masă. 

Întâlniri de familie

Întâlnirile și reuniunile de familie sunt acele momente speciale, în care suntem aproape de cei dragi. În majoritatea cazurilor, nu se întâmple pe cât de des ne-am dori, așa că, ar fi păcat ca unii membri ai familiei să-și dedice timpul pregătirii unei mese pentru toți ceilalți, nu? Este, așadar, o idee excelentă să comanzi pizza pentru această ocazie, astfel încât nimeni să nu fie nevoit să petreacă prea mult timp în bucătărie. Iată cum toată lumea poate lua parte la distracție și se poate bucura la maximum de clipe minunate alături de familie. 

O astfel de ocazie specială merită o tratație pe măsură. Alege din meniul Antica Pizza rețete deosebite, cu ingrediente premium atent selecționate de la producători și artizani italieni. Dacă vrei să-ți surprinzi plăcut familia, noi recomandăm pizza Noci e Ficchi, Pere Fresche e Prosciutto, sau Bianca Tartuffo. 

Restaurantul asigură gratuit livrare pizza în sectorul 1, 2 și 3 pentru comenzi de minimum 100 de lei, iar pentru celelalte sectoare, se percepe o taxa de transport de 15 lei. Dar știm cu toții că timpul petrecut în familie este neprețuit. 

Meciuri, turnee sau competiții sportive importante

Pizza este mâncarea ideală pentru momentele când te strângi cu prietenii să urmăriți un meci important. Fie că ești un microbist convins, un fan înrăit al tenisului, un iubitor al adrenalinei de la cursele de Formula 1, sau un susținător împătimit al pugiliștilor, pizza este întotdeauna alegerea potrivită pentru orice mare eveniment sportiv de care te bucuri la televizor. 

Dacă ești gazda, comandă pizza delicioasă de la Antica Pizza și vei face furori! În meniu găsești variante pentru toate gusturile și dacă vrei să  împarți cu prietenii, poți opta pentru dimensiunea Grande (50 cm). 

Petreceri de absolvire

Petrecerea de absolvire este o ocazie cu adevărat specială pentru tine, când toate eforturile tale au fost încununate de succes. Este ideal să comanzi pizza pentru a-ți sărbători minunata realizare, deoarece este un aliment cu care pur și simplu nu poți da greș. Pizza este iubită de toată lumea și este accesibilă, fiind întotdeauna o idee grozavă să o alegi în locul unei mese inutil de scumpe. 

Indiferent de tipul de eveniment pe care îl planifici, pur și simplu nu poți greși alegând pizza. Este, poate, unul dintre puținele tipuri de mâncare care se pretează oricărui eveniment și oricărei ocazii, indiferent de preferințele alimentare ale invitaților. 

În meniul Antica Pizza vei găsi o varietate de rețete, cu sau fără carne, cu brânzeturi alese și cu ingrediente fine și aromate, pentru toate gusturile, fie ele simple sau sofisticate. Garantăm o calitate de excepție și o livrare rapidă în București, ca tu și invitații tăi să aveți cea mai bună experiență culinară! 

Tags: livrare pizza sector 1, livrare pizza sector 2, livrare pizza sector 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *