47 Web Design, servicii Web Design și Promovare SEO

Platformele CMS sunt platforme puternice care permit să gestionarea site-ul într-un mod mai usor și mai rapid. Odată ce site-ul este live, paginile și conținutul pot fi modificate mult mai rapid si indexat mai eficient.

Acest tip de platformă este destinat site-urilor de prezentare, afacerilor mici și mijlocii și site-urilor de tip one-page pentru promovarea rapidă a diverselor aplicații sau servicii.

Site-ul tau web va arăta uimitor și se va incarca rapid pe toate dispozitivele mobile (laptop/tabletă/ smartphone). Ne asigurăm că tot conținutul este vizibil, astfel încât clienții să nu părăsească pagina web!

Avantajul acestei platforme este costul relativ scăzut în comparație cu un site web creat din cod, timpul de executie relative scurt și posibilitatea de a fi adaptat cu ușurință pe viitor, în funcție de necesitati.

Oferim servicii de realizare a site-urilor web pe platforma CMS, usor de gestionat, care permit modificarea ulterioara a continutului. 
Fie ca iti doriti un site de prezentare simplu, fie ca ai nevoie de o platforma personalizata pornind de la un CMS, fie ca esti in cautarea unei agentii care sa va ofere un proces de development elaborat, cu un design personalizat, 47 Web Design este mai mult decat o agentie de web design si marketing, este partenerul de incredere pentru drumul lung, plin de provocari si de realizari care urmeaza sa inceapa!

Realizam site-uri de prezentare, portaluri de stiri , firme de  constructii, stomatologie, restaurante, agentii de turism, firme de avocatura , cu design 100% optimizat pentru dispozitive mobile, integrand functionalitati avansate ,pentru ca utilizatorii de se bucure de o experienta unica indiferent de dispozitivul de pe care navigheaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *