5 idei de cadouri de mărțișor

Una dintre cele mai așteptate perioade ale anului se apropie cu pași repezi, motiv pentru care mulți dintre noi se întreabă care sunt cele mai frumoase idei de cadouri spre care să opteze. Indiferent că ai ceva deja în minte sau încă te gândești la mai multe alternative, există posibilitatea ca, la finalul acestui articol, să fii sigur de rezultat. Nu o spunem noi, ci specialiștii în domeniu, care ne îndeamnă să alegem cu grijă cadourile de mărțișor. Pe cât de așteptată este sărbătoarea, pe atât de plictisitoare pot fi alegerile noastre. Tocmai de aceea, am pregătit pentru tine 5 idei inedite de cadouri de mărțișor spre care să optezi!

  1. Mărțișoare florale

Mărțișorul este, în sine, un simbol feminin. Având acest aspect în minte, un mărțișor floral schimbă complet datele problemei. Poți opta pentru un aranjament cu plante sau unul de primăvară, care să cuprindă unele dintre cele mai frumoase flori pentru persoanele dragi ție.

  • Mărțișoare personalizate

Dacă ești adeptul în ceea ce privește produse handmade, avem soluția ideală pentru tine – mărțișoarele personalizate sunt în trend și se dovedesc a fi cele mai frumoase opțiuni atunci când vine vorba de a face un cadou din suflet.

  • Ceas floral

Nu este un secret faptul că florile și plantele, în sine, se dovedesc a fi cele mai tari accesorii și idei de cadouri atunci când vine vorba de mărțișor. Un ceas înflorat poate fi înconjurat de licheni naturali multicolori, capabili să introducă o doză de energie și viață în orice locuință.

  • Mărțișoare de pus în piept

În cazul în care preferi să mergi pe varianta clasică, poți opta pentru o serie de martisoare brosa ideală. Acestea se poartă în piept și pot fi expuse tuturor persoanelor din jur, în special în perioada 1 – 8 Martie.

  • Ciocolată specială

Ciocolata rămâne unul dintre cele mai râvnite cadouri de 1 și 8 Martie, motiv pentru care o vei găsi în nenumărate sortimente și modele. Nu uita să alegi ambalajul preferat, întrucât aceasta este, pur și simplu, delicioasă!

Cele mai tari idei de cadouri pentru mărțișor le găsești pe BoutiqueDuBonheur, la prețuri mici și într-o gamă extrem de variată. Bucură-te de oferte de top, din timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *