inchiriere corturi evenimente

5 motive pentru cresterea trendului de inchiriere corturi evenimente

Nuntile sau cumatriile sunt evenimente care solicita gazdele in ceea ce priveste organizarea detaliilor. Alegerile sunt luate sub forma unui consiliu de familie si nu doar de o singura persoana, ceea ce face munca cu atat mai dificila. Este greu sa gasesti o solutie perfecta pentru toata lumea, insa in ultima perioada, s-a constantat o crestere deosebita in materie de inchiriere corturi evenimente – semn ca devine din ce in ce mai placuta ideea.

Chiar daca unele persoane pot fi sceptice la prima vedere, exista motive plauzibile pentru care mirii sau parintii aleg evenimentele in corturi inchiriate. In continuare veti descoperi 5 dintre cele mai frecvente motive pentru care se face aceasta alegere:

  1. Costuri reduse. Stim cu totii ca organizarea unei nunti, spre exemplu, implica costuri uriase, pe care deseori mirii le achita la finele evenimentului. Inchirierea unui cort poate reduce cu mult din cheltuielile pe care mirii le au in acea zi. Atat mirii, cat si invitatii vor fi mult mai bucurosi ca darul de nunta sa fie un sprijin pentru proaspetii casatoriti.
  2. Corturile sunt pe marimi. Inchirierea corturilor se face in functie de numarul de invitati pe care il veti avea. Foarte multe sali de evenimente au inclus in contract o clauza usor abuziva si anume, obligativitatea mirilor de a avea un anumit numar de persoane. In cazul in care nu exista acel numar, gazdele trebuie sa achite meniuri pana cand se atinge target-ul impus. Corturile inchiriate, in schimb, pot fi alese exact in functie de confirmarile pe care le aveti.
  3. Flexibilitate. Evenimentele esentiale din viata dumneavoastra pot fi realizate exact in locul in care doriti. Nu trebuie sa renuntati la gandul de a avea o petrecere intr-o gradina de vara, pe malul unui lac sau la marginea unei paduri doar pentru ca nu exista sali de evenimente amplasate in acele locuri. Fiti creativi si alegeti chiar dumneavoastra zona la care ati visat dintotdeauna.

Inchiriere corturi evenimente este despre amintiri

Alegeti cortul potrivit pentru evenimentul dumneavoastra, selectati locul si verificati daca este potrivit pentru amplasare si creati amintiri de neuitat. Cadrele naturale, de regula, au oferit posibilitatea fotografilor de a suprinde imagini unice. Puteti opta pentru o varietate de locuri pentru sedinta foto din ziua evenimentului.

Lipsa restrictiilor privind momentele de inceput si de final sunt un avantaj principal pentru care oamenii aleg inchirere corturi evenimente. Desigur ca in intelegerea pe care o veti face cu firma care va pune la dispozitie cortul veti avea stipulata o perioada de folosire. Aveti in vedere sa nu va conditioneze aceasta perioada daca doriti o petrecere prelungita.

Decoratiunile din cort nu trebuie sa lipseasca. Optati pentru jocuri de lumini care pot fi amplasate pe podea si lumini colorate pe care le puteti suspenda. Florile sunt un element central al momentelor festive si nu este cazul sa lipseasca nici din cortul pe care il inchiriati. Pentru un cadru de gala, puteti opta pentru un covor rosu pe care invitatii isi vor face intrarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.