placare piscina mozaic

5 pași pentru a avea piscina dorită acasă

Cine nu și-ar dori să își petreacă zilele de vară în compania prietenilor, pe marginea piscinei din curte? Fiecare zi poate să devină mai frumoasă atunci când ai o piscină acasă, indiferent de stilul sau dimensiunea acesteia. Dacă ai în plan începerea unui astfel de proiect, iată cei mai importanți pași pe care trebuie să îi urmezi.

  1. Contactează o echipă de specialiști.

            Pentru ca instalarea piscinei să fie un proiect de succes, durabil și rezistent, este important să iei legătura cu un constructor de piscine cu experiență, astfel încât construcția să fie de calitate și să nu fie nevoie de reparații și modificări.

  1. Discută bugetul.

            Înainte de a începe propriu-zis construcția piscinei este foarte important să discuți cu echipa de specialiști despre bugetul necesar. Costurile pot să crească în funcție de designul piscinei, de formă și de accesoriile pe care vrei să le adaugi. De exemplu, dacă dorești placare piscină mozaic, costurile vor fi mai mari, însă aspectul va fi unul deosebit.

  1. Alege sisteme performante de filtrare a apei.

            Filtrarea apei din piscină este un proces care menține apa curată, lipsită de impurități și ajută la păstrarea PH-ului potrivit. Atunci când vine momentul să instalezi un sistem de filtrare, asigură-te că e unul performant și cere din nou sfatul specialiștilor.

  1. Amenajează o zonă de terasă.

            În apropierea piscinei din curte ai nevoie de un spațiu de relaxare în care să te bucuri de o gustare și de o băutură rece imediat după ce ieși din apă. În această zonă poți chiar să amenajezi un bar și să creezi o atmosferă de petrecere, potrivită pentru zilele în care ai invitați.

  1. Construiește o piscină în stilul întregii locuințe.

            Pentru ca piscina să aducă plus valoarea casei și să se integreze în peisaj trebuie să o amenajezi în stilul întregii locuințe. Astfel, dacă ai o casă în stil vintage, piscina poate să fie construită într-un mod similar pentru a crea în curte atmosfera dorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *