Accesorii locuinta
Din simple obiecte de decor cu rol pur estetic, acum decoratiunile si accesoriile decorative au devenit elemente centrale in peisajul interioarelor si a exterioarelor. Acestea reprezinta mai mult decat simple trucuri de infrumusetare a decorului- sunt elemente utile si cu rol important in integrarea unui anumit concept privind amenajarea unui spatiu.
Mizeaza pe decoratiuni interesante pana in cele mai mici detalii, pentru a reda un spatiu personal deosebit si unic. Priveste decorarea casei ca pe o poveste si alege accesorii decorative sugestive.
Fiecare amenajare trebuie raportata la specificul ambientului, deci alegerea trebuie sa vizeze elemente cheie-care sa il sustina si sa il transforme intr-un loc atemporal, primitor, revigorant. Atat impactul vizual cat si cel olfactiv trebuie sa fie armonizate prin obiecte decorative atent selectate.
Iti propunem colectii impresionante de articole decorative pentru diferite incaperi ale locuintei: bucatarie, living, baie, articole de luminat, obiecte de mobilier si textile in stiluri de actualitate.
Pe site-ul celor de la Mediena gasiti o multime de obiecte decorative. Va atasez aici linkul.
https://mediena.ro/categorie/accesorii-locuinta/.
Decorul casei este in sine unul vast, ce tine de elemente ce se imbina perfect, in armonie de culoare. Detaliile sunt si ele de mare interes, asadar de la tablouri cu mesaje inspirationale si pana la oglinda de perete sau perne decorative, va invitam sa descoperiti ce efect pot avea astfel de elemente.
Intrarea intr-o casa, are un rol foarte important, deoarece este primul loc care se vizualizeaza.
Holul de la intrare este de cele mai multe ori ingust, asadar pozitionati o oglinda cat mai mare cu o rama cat mai detaliata. Un element foarte chic este consola de decor pe care de regula se pune un tablou rezemat, o vaza cu flori sau niste rame, cat si suportul de aruncat cheile de la masina.
Bucataria -avem tendinta sa folosim portiunea de faianta dintre corpurile suspendate si cele de baza pe post de spatiu de depozitare, cu diverse bare si carlige de agatat ustensilele de bucatarie, borcanasele cu mirodenii, prosopul si manusa de bucatarie, etc.
Living-ul -va sugeram sa va concentrati atentia asupra zonei de maxima vizualizare. De exemplu daca aveti un perete mai lat, mai inalt incercati sa-l scoateti in evidenta printr-un tapet, niste plante sau panouri vegetale.
Pe canapea trebuie sa aveti mai multe perne decorative si eventual o cuvertura din aceeasi cromatica cu intreg livingu-ul. Nu isi au niciodata rostul accesoriile mici pozitionate la gramada pe un raft chiar daca sunt din cristal.
Dormitorul -noptierele in dormitor pot sustine niste lampi foarte inalte , iar daca aveti aplice deasupra patului atunci puteti opta pentru un ceas, o rama sau o vaza mai deosebita.
Deasupra tabliei patului se poate pune un tablou, o oglinda sau un tapet foarte interesant.
„Nu uitati ca marile performante in designul interior si inovatiile stilistice reusesc sa atinga cele mai inalte culmi datorita nevoilor voastre”.