Acum ai preturi avantajoase la canvas personalizat | Detalii aici

Stii ce reprezinta acest canvas personalizat?

Arta, indiferent de forma in care se gaseste, reprezinta toate elementele frumusetii. Iar daca iti doresti un sentiment renascentist, mai aproape de stilul de viata al pictorului, de ce sa nu alegi o panza personalizata? Am pregatit o lista cu caracteristicile acestui produs si cum va infrumuseta aspectul camerei tale.

Marele Print este magazinul de care ai nevoie atunci cand ai o idee si vrei sa o realizezi dar nu stii cum! Intreaga echipa este intotdeauna gata sa va intampine, ajutandu-va de la cele mai mari pana la cele mai mici detalii. Indiferent daca doriti sa va plasati sistemul de expozitie la cel mai mare targ din orasul dvs. sau doriti o panza personalizata care sa imbunatateasca aspectul estetic al casei dvs., veti avea ajutor de la cei mai buni experti in domeniu!

Cum sunt intretinute corect aceste tablouri?

canvas personalizat

Avand in vedere ca aceste produse reprezinta o povara emotionala cu adevarat deosebita si la fel de intensa pentru persoanele care le cumpara, este imperativ sa fii cat mai atent. Deci mai intai scoate pictura din cadru. Dupa aceea, incepeti sa curatati partea din spate a tabloului.

Pe spate se aduna cel mai mult praful si murdaria. Daca acest canvas personalizat nu este curatat in mod regulat, praful poate patrunde intre fibrele panzei si poate afecta calitatea lucrarii de arta. De aceea este important ca dupa stergerea prafului sa udam o carpa pentru a indeparta praful complet.

O astfel de idee este o solutie ideala pentru un nou cadou de casa, mai ales ca poti alege un model care sa se potriveasca cu designul interior al casei. Va aduce un suflu nou oricarei incaperi in care este integrata, iar in functie de model va aduce si o nota de eleganta.

Imprimati panza personalizata

Pentru a obtine o adevarata calitate artistica pentru un canvas personalizat, cu aspect natural, culori vibrante si vii, este important sa folositi materiale de inalta calitate, panza alba lucioasa mata, care este imprimata pe echipamente de ultima generatie, permitand controlul precis al reproducerii culorilor si o calitate excelenta a imaginii. Se recomanda utilizarea tehnologiei de imprimare cu cerneala pe baza de apa (pigment sau latex) care este eco-certificata de standardele Greenguard si Nordic Swan. Acestea permit imprimari de foarte inalta calitate, fara miros (cum este cazul cernelurilor UV sau pe baza de solventi).

In cazul tablourilor simple canvas personalizat, marginile sunt vizibile si trebuie printate din motive estetice. Cele mai frecvente sunt „oglinzile” tiparite, segmente de imagine care sunt simetrice fata de marginile ramei de lemn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *