Acum te poti inscrie la cursuri de engleza in Timisoara! Aproape de Vest, la propriu si la figurat!

Timisoara este cel mai vestic dintre marile orase ale Romaniei, insa pozitia geografica nu este suficienta pentru a te numi occidental. Intr-adevar, orasul isi datoreaza renumele in primul rand istoriei sale deosebite si faptului ca a pus mereu pret pe acceptarea diferentelor si pe deschiderea fata de Europa.

Tinand cont de toate aceste fapte, este firesc ca, daca esti din capitala Banatului, sa duci mai departe traditia multi-lingvistica a orasului si sa profiti de sansa de a te inscrie la cursuri de engleza in Timisoara organizate de Centrul de limba engleza Flying Colours.

De ce sa alegi Flying Colours pentru cursuri engleza Timisoara?

Acest centru de limba engleza are o experienta de un deceniu si jumatate in domeniu si este Centru oficial de pregatire si de pretestare pentru examenele Cambridge si IELTS, recunoscut de Cambridge English si premiat in cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards.

cursuri engleza timisoara

Printre principalele atuuri ale acestor cursuri de engleza in Timisoara se numara capacitatea de a realiza si de a desfasura programe de invatare personalizate, bazate pe intelegerea unicitatii si a motivatiei fiecarui student, in functie de varsta sau de tipul de cunostinte pe care doreste sa le dobandeasca.

Astfel, exista activitati organizate special pe grupe de varsta, incepand de la copii prescolari, continuand cu cei din ciclul primar sau gimnazial si ajungand la adolescenti si, bineinteles, la persoanele de varsta adulta. De asemenea, se tine cont de interesul cursantului pentru engleza generala sau, dimpotriva, mai degraba pentru limbajul specializat de business.

Dovezile clare ale calitatii muncii desfasurate sunt oferite de rezultatele exceptionale obtinute de catre cursanti. Astfel, s-a ajuns la un procentaj de promovare perfect, de 100%, pentru toate examenele sustinute de cursantii Flying Colours din anii academici 2017-2021.

Metode moderne de invatare a limbii engleze

Indiferent de varsta sau de motivele pentru care alegi sa urmezi cursuri de engleza in Timisoara, profesorii experimentati si metodele moderne utilizate iti vor permite sa iti imbunatatesti rapid nivelul cunostintelor. Iata cum devine posibil acest lucru!

• in permanenta se pune accent pe conversatie, astfel incat cea mai mare parte a timpului este petrecuta vorbind fie cu profesorul, fie cu colegii de grupa. Datorita acestui fapt, pronuntia si fluenta in vorbire sunt imbunatatite in mod vizibil, de la o sedinta la alta;

• prin exercitiile efectuate, vocabularul se imbunatateste in mod consistent, iar cunoasterea structurilor gramaticale ajunge la un nivel tot mai bun;

• participarea efectiva la cursuri de engleza in Timisoara desfasurate online este dublata de facilitarea accesului la o varietate de resurse online; astfel, poti sa aprofundezi cunostintele dobandite anterior si, in acelasi timp, sa inveti lucruri noi chiar si in afara orelor.

• toti profesorii cu care lucreaza cursantii au beneficiat atat de o pregatire la cel mai inalt nivel academic, cat si de o experienta de peste un deceniu in predarea celei mai importante limbi de circulatie internationala.

Astfel, ai toate motivele sa alegi, la randul tau, sa te perfectionezi prin participarea la cursuri engleza Timisoara. Vei ajunge sa te simti mai aproape de Occident nu numai din punct de vedere geografic, ci si datorita capacitatii de a conversa liber, oricand, cu orice interlocutor din Europa de Vest si nu numai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *