Află de unde poți cumpăra arme de vânătoare, tir sportiv și autoapărare în București

MLD Guns este o firmă de care probabil că ai auzit dacă ești posesor de armă de vânătoare, armă pentru tir sportiv sau pistoale pentru autoapărare.

Cu o vechime de 15 ani în branșă, echipa de specialiști care activează aici oferă o gamă largă de produse celor interesați (și autorizați!) începând de la arme și muniție și până la accesorii și echipamente provenind de la cei mai importanți fabricanți europeni, precum Merkel,  Verney Carron, Roessler Titan, renumiți în multe țări pentru produsele pe care le realizează.

Mergi la MLD Guns, dacă vrei o armă de care să fii mândru!

Așadar, dacă visezi la o armă lisă, o carabină sau alt tip de armă de vânătoare performantă, cu siguranță aici poți să găsești varianta pe care ți-o dorești.

Tot din magazinul MLD Guns vei putea cumpăra și produse de optică de vânătoare, precum lunete cu optică specială și cu dotări de ultimă oră în materie de tehnologie, dar și variante de suporți și prinderi pe armă pentru aceste lunete.

Dacă te temi că în urmă pandemiei au intrat destui hoți în țară și ai vrea să te liniștești având un pistol de autoapărare performant, poți găsi aici pistoale cu bilă de cauciuc Fort care respectă standardele militare și sunt realizate într-una dintre cele mai prestigioase fabrici de armament din Ucraina.

Dacă ai ca pasiune tirul sportiv, armele de agrement cu aer comprimat sunt pentru tine și încă la un raport excelent între preț, calitate și tehnologie, dar și ca design.

Servicii de întreținere și reparații pentru armele pe care le deții

Ce trebuie să mai știi despre MLD Guns

Dacă ai nevoie de anumite reparații la armele din dotare, trebuie să știi că inițial compania MLD Guns a pornit de la prestarea de servicii de acest gen celor interesați. Te vei bucura să afli că atelierul de reparații arme este în continuare deschis și că aici se realizează lucrări de întreținere și reparații dintre cele mai complexe, la un nivel foarte înalt de profesionalism.

Ce trebuie să mai știi despre MLD Guns

Dacă o să intri pe site-ul celor de la MLD Guns veți găsi inclusiv o secțiune specială cu răspunsuri la întrebări frecvente unde poți să afli multe lucruri interesante: ce documente sunt necesare pentru obținerea permisului port armă, ce termen de valabilitate are acest permis, ce se întâmplă după depunerea dosarului pentru obținerea permisului port armă, ce valabilitate are autorizația de cumpărare, cât timp ai la dispoziție pentru a ajunge la serviciul arme după ce se achiziționat un astfel de produs, dacă este suficient permisul de port armă pentru a cumpăra o armă în baza lui, cum și când se poate cumpăra muniție, câtă muniție poți să deții pentru apărare și pază, pentru vânătoare, pentru autoapărare.

Un lucru pe care este foarte important să îl știi este acela că nu poți comanda muniție sau arme cu livrare prin curier.

Trebuie să ajungi în mod fizic la magazinul MLD Guns din București sau la unul din partenerii din țară și doar pe baza documentelor cerute de lege (permis de port armă, autorizație de cumpărare) vei putea ca să cumperi ceea ce intenționezi. Așadar, fiind vorba de niște produse cu totul speciale, trebuie să fii personal pentru a face asemenea achiziții care nu sunt accesibile oricui, datorită periculozității pe care o au.

Mai găsești la firma amintită – MLD Guns, chiar și echipamente de vânătoare de calitate, respectiv geci, pantaloni, bluze și pulovere, ciorapi termo, cizme, rucsacuri și genți, inclusiv diverse accesorii necesare acestei pasiuni pe care o ai. 

Pentru a vedea paleta completă de oferte, cel mai bine este să intri chiar acum pe site-ul mldguns.ro și să îți faci o listă de cumpărături pentru când vei merge în mod fizic la magazinul lor atât de special situat în str. Dr. Burghelea, nr. 11, sector 2, București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *