Ai auzit de Programul Relansare Responsabilă?

Dacă locuiești în București sau în zona limitrofă capitalei României, știi deja că s-a lansat un centru de testare Drive-In pentru Sars-Cov-2 la Mall Băneasa aparținând de OK Medical.

Dar află că această clinică medicală privată a mai au pus în practică încă o idee senzațională.

Programul Relansare Responsabilă de la OK Medical – prima clinică ce oferă servicii de nișă din România

Deoarece viața e bine ca să meargă înainte și ca oamenii să revină treptat la activitățile pe care le aveau înainte de martie 2020 din punct de vedere social și profesional, chiar dacă într-un mod schimbat, în care trebuie să existe o strictă supraveghere a noilor îmbolnăviri simultan cu respectarea unor reguli stricte de igienă și distanțare socială, programul Relansare Responsabilă de la OK Medical reprezintă un ajutor eficient de realizare a acestui obiectiv.

El nu se poate însă înfăptui decât prin implementarea unui set de reguli și recomandări specifice pentru fiecare zonă socială sau activitate economică în parte.

Scopul acestei inițiative private avute de OK Medical este ca să îi ajute pe agenții economici să își regăsească productivitatea pierdută, să diminueze riscul întreruperilor cauzate din pricina îmbolnăvirii angajaților cu noul coronavirus – Sars-Cov-2.

Dacă o să intri acum pe site-ul relansareresponsabilă.ro, o să găsești aici niște sfaturi generale, dar și unele particulare, de care este bine ca să ții seama dacă ești antreprenor, angajat sau chiar persoană particulară. Ele se referă atât la normele de igienă ce trebuie să devină obiceiuri pentru fiecare persoană în parte, dar și la organizarea fluxurilor de bază, în funcție de specificul activităților sociale sau economice, astfel încât să se evite răspândirea infecției cu coronavirus.

Mai mult decât atât, o să îți poți da seama mai ușor dacă ești suspect de îmbolnăvirea cu coronavirus după anumite semne, simptome, încă de la debutul acestora și, cel mai important, vei putea conștientiza faptul că și în situația nedorită de nimeni în care vei ajunge dacă te infectezi, nu trebuie să fii stigmatizat pentru asta, deoarece nu este vina ta (dacă ai respectat toate recomandările medicilor infecționiști).

Agentul infecțios Sars-Cov-2 are o virulență deosebită, dovadă că s-a extins pe întreaga planetă, deci ai avut în acest condiții doar un simplu ghinion, nu trebuie ca să fii pus la zid pentru asta și omorît cu pietre!

Este suficient ca să te izolezi după indicațiile medicilor, acasă sau să te internezi, să urmezi tratamentul prescris și să te testezi corect până redevii negativ, pentru ca să revii mai apoi la activitatea ta zilnică normală și să treci peste situația periculoasă în care te-ai găsit la un moment dat.

Vei afla pe site-ul relansareresponsabilă.ro niște recomandări generale pe grupe mari de activități.

Dacă însă activitatea specifică pe care tu o desfășori (în special ca antreprenor sau angajat) nu are o secțiune aparte pe platforma concepută de OK Medical, nu te neliniști. Această sursă online de informare va fi permanent actualizată, așa încât să acopere și acele nișe care au fost omise inițial.

Ce poți să afli în concret de pe relansareresponsabilă.ro?

Cum să porți corect masca de protecție, cum să te speli corect și frecvent pe mâini pentru a reduce riscul de contaminare, care este distanța socială normală care îți va permite să te protejezi, cum reduci riscul infectării când mergi la bancomat sau la supermarket.

Mai poți să afli cum trebuie să te comporți într-un spital sau într-o clinică la urgențe la internare, în laboratoarele medicale, în căminele pentru bătrâni și copiii, dacă lucrezi în domeniul asistenței periodice la domiciliu sau permanente, în cabinetele stomatologice, în cabinetele medicilor de familie, în cabinetele de kinetoterapie, în cabinetele veterinare, în cabinetele de investigații medicale cu risc mare de contaminare, în cabinetele de investigații medicale cu risc mediu de contaminare, în farmacii.

Inclusiv poți să te informezi ce trebuie ca să faci dacă pleci în vacanță și vei sta la un hotel, pensiune, camping, ce să faci dacă folosești transportul în comun, dacă mergi cu avionul sau cu trenul ori cu transportul naval, ce să faci la ștrand ori la o piscină acoperită, dacă mergi la o sală de sport, la o unitate de învățământ, la un curs de perfecționare, dacă ești invitat la televiziune etc.

Așadar, această platformă marca OK Medical denumită sugestiv relansareresponsabilă.ro este un bun ghișeu electronic de informare al tuturor românilor despre comportamentul pe care trebuie să îl aibă în diferite situații, așa încât respectând indicațiile de acolo să poată ca să acționeze în așa fel încât să limiteze cât mai mult răspândirea coronavirusului până când se va găsi o metodă eficientă de eradicare a acestuia definitiv.

Foarte important: aceia care aderă la acest program pentru o protecție mai bună a personalului și angajaților și pentru a oferi confort psihica acestora și vor deveni parteneri Ok Medical vor beneficia de auditarea măsurilor legale impuse de autorități.

Orice agent economic poate contacta în acest sens Ok Medical prin formularul prezent pe relansareresponsabilă.ro sau la numărul de telefon 021-9677 și vor fi contactați în cel mai scurt timp pentru detalii.

Apelează și tu la campania de conștientizare și informare sociale inițiată de Ok Medical servicii medicale de nișă, în parteneriat cu DC Media Group!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *