Alege electrostimulare pentru un trup de invidiat

Lucreaza la corpul tau alegand electrostimulare

Programul de electrostimulare este o forma pasiva de pierdere in greutate, iar o sedinta de 45 de minute echivaleaza cu 4-5 ore de exercitiu continuu. Micronutrientii produsi prin sedintele de electrostimulare stimuleaza fibrele musculare, facandu-le sa se contracte, necesitand astfel cheltuieli energetice mai mari. Pentru a satisface aceasta cerinta energetica, organismul foloseste energia din zona cea mai apropiata, consumand astfel depozitele de tesut adipos din jur, muschii devin mai limpezi si mai fermi, iar grasimea este eliminata treptat pe masura ce centimetrii scad.

Cand trebuie efectuat

electrostimulare

Terapia de stimulare electrica trebuie efectuata sistematic, fara intrerupere, de cel putin 3 ori pe saptamana. Poate fi combinat cu alte tratamente de remodelare corporala. Desigur, reducerea numarului de calorii este ideala, bea doar 2 litri de apa sau ceai neindulcit pe zi, evitand grasimile, dulciurile, alimentele procesate, sucurile din comert.

Ca si in cazul oricarui alt tratament corporal, rezultatele terapiei de electrostimulare variaza in functie de tipul individual. Primele rezultate vizibile se vad dupa cateva sedinte, dar dupa cateva saptamani de sedinte regulate de stimulare electrica putem spune rezultate semnificative de tonifiere. Terapia de intretinere a fost definita ca o sedinta de stimulare electrica la fiecare 7 zile. In acelasi timp, in functie de metabolism si de intensitatea muncii, de excesul de greutate si de alegerile dietetice, puteti vedea efectele sedintelor de stimulare electrica.

Ce obtinem

Imbunatatiti radical aspectul personal prin sedinte de electrostimulare intensiva a muschilor pentru un efect puternic de lifting corporal si de conditionare a pielii. Prin urmare, acest tip de tratament poate fi efectuat de persoane care nu sunt supraponderale, dar care prezinta o fermitate insuficienta a pielii din cauza imbatranirii fizice, pierderii bruste in greutate sau fizicului. Pierderea brusca in greutate poate fi realizata doar printr-un regim de slabire, sau mai rau, prin infometare, fara a construi muschi, lasand un aspect complet neplacut al pielii care trebuie tonifiata.

Fysiogand – Pachete sedinte de electrostimulare la pret avantajos:

ESM1: 5 sedinte de 30 minute – 220 lei;

ESM2: 5 sedinte de 45 minute – 270 lei;

ESM3: 5 sedinte de 60 minute – 350 lei;

ESM4: 10 sedinte de 30 minute – 400 lei;

ESM5: 10 sedinte de 45 minute – 550 lei;

ESM6: 10 sedinte de 60 minute – 600 lei;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *