Alukönigstahl România a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider

Alukönigstahl România a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gală organizată de The Diplomat Bucharest, pe 13 decembrie, în București. De 27 de ani, Alukönigstahl este lider de piață și trendsetter pentru soluții sustenabile aplicate în anvelopa clădirilor din Romania. Mii de clădiri de birouri au beneficiat de soluții constructive optimizate pentru reușita investitiilor și pentru confortul beneficiarilor. Împreună cu furnizorii săi de sisteme din aluminiu și oțel, compania promovează soluții pentru clădiri verzi și economie circulară.

Attila Beer, Administrator Alukönigstahl: „Chiar dacă anul 2022 nu a fost generos în privinţa marilor proiecte de clădiri de birouri, versatilitatea produselor Alukönigstahl ne-a permis să contractăm livrări pentru obiective diverse, din toate domeniile de construcţii civile, de la cel rezidenţial la hoteluri, stadioane şi hale industriale. Pentru anul 2022, consider că vom avea o creștere cu cel puțin 5% față de cifra de afaceri din 2021.”

Unul dintre scopurile companiei noastre este de a oferi în permanenţă pieţei  produse de cea mai bună calitate, cu tehnologii inovative, adaptate cât mai bine cerinţelor beneficiarilor. În acelaşi timp, venim în sprijinul partnerilor noştri – fabricanţii de tâmplărie – prin dezvoltarea unor produse caracterizate inclusiv prin eficienţa prelucrării lor. Astfel, am introdus pe piaţa locală un nou sistem de profile din aluminiu pentru ferestre – Schüco AW CT 72. Conceput pentru o fabricaţie simplă, un grad ridicat de eficienţă din punct de vedere al costurilor și un coeficient de transfer termic redus, deci izolare termică excelentă, acest sistem robust poate fi utilizat atât în construcţii rezidenţiale, cât şi în cele comerciale.  Alukönigstahl are în portofoliu câteva proiecte rezidenţiale în care s-au implementat cu succes acest sisteme de ferestre, printre care Tomis Park din Constanța şi Cortina North din București.

În această perioadă în care economisirea energiei este un deziderat pentru toată lumea, partenerul nostru Schüco a dezvoltat soluţii noi pentru ferestre din aluminiu certificate pentru case pasive: sistemele Schüco AWS Optimized cu profile având adâncimea tocului de 75 şi 90 mm.

Beneficiarii bine informaţi continuă să ceară sisteme performante, de aceea livrările sistemelor cu izolare termică performată la care s-a folosit geam termoizolant triplu au crescut în detrimentul celor standard.

În 2020, Alukönigstahl a aniversat un sfert de secol de activitate în România, perioadă în care a devenit un etalon de excelență și creativitate în industria sa. În cei 27 de ani de activitate din România, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente soluții tehnice şi a realizat peste 9.000 de proiecte şi construcții reprezentative, precum: Swisshotel Bucuresti, Hotelul Radisson Cluj, Millo & Tandem Office, Dacia One, U1 Center, Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, SkyTower, GlobalworthTower, UBC Iaşi, Cluj şi Timişoara, Luxuria Residence, Isho Living, Nordis Mamaia, Neo Mamaia, Wings Cluj, Nusco City, Cortina North. Nivelul de expertiză al companiei și atenția pentru eficiența soluțiilor și sistemelor pe care le propune, transformă Alukönigstahl într-un partener de încredere atât pentru investitori, cât și pentru arhitecții care doresc să implementeze soluții inovatoare pentru uși, ferestre sau pereți cortină.

Articolul <strong>Alukönigstahl România a primit premiul <em>Best Sustainable Building Solutions Provider</em></strong> apare prima dată în Presa de Azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *