Arte pentru carte – Concert caritabil de muzică populară, la sala de spectacole „Nichita Stănescu” a Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne

Asociaţia Umanitară Tadeu, Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar, și Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne vă invită să participaţi la Concertul caritabil de muzică populară – Arte pentru Carte, care va avea loc miercuri, 1 noiembrie a.c., începând cu ora 19.00, la sala de spectacole „Nichita Stănescu” a Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, din strada Mihai Vodă 17, Sector 5.

Evenimentul caritabil are drept scop strângerea de fonduri necesare pentru a oferi burse de studiu, care să sprijine educația a 11 tineri, elevi și studenți, cu rezultate deosebite la învățătură, dar cu posibilități materiale reduse.

În cadrul concertului, artişti de muzică populară, precum Floarea Calotă, Gelu Voicu, Ionuț Sidău și alți cântăreți cunoscuți, care au ales să susţină iniţiativa noastră filantropică, vor interpreta momente muzicale, îndrăgite de noi toți.

De asemenea, Ansamblul Artistic „Ciocârlia”, dar și Corpul de dansatori profesioniști din cadrul Ansamblului vor fi parte din acest eveniment caritabil.

Pe scenă va evolua și Grupul Vocal Tradițional Rădăcini, din care fac parte tineri talentați din cadrul Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”, condus de doamna profesor Ana-Ramona URJAN.

Participarea la spectacol se va face în baza unor bilete în valoare de 25 de lei (categoria a II-a), 50 de lei (categoria I), 100 de lei (categoria VIP-lojă) sau 500 de lei (bilet Adoptă visul unui bursier). Cei care nu pot ajunge la spectacol, dar doresc să se alăture cauzei evenimentului au posibilitatea de a face o donație fără bilet de participare.

Biletele sunt disponibile online, pe eventbook.ro sau în format fizic, la pangarul Bisericii „Sfântul Dumitru-Poștă” din strada Franceză nr.1, Sector 3.

Fondurile strânse în urma evenimentului sunt esenţiale pentru susţinerea celor 11 tineri, cărora ne dorim să le oferim o şansă la educaţie prin oferirea unor burse de studiu lunare, în valoare de 300 de lei, până la finalul anului școlar.

Având speranţa că ne veţi fi alături, vă mulţumim anticipat pentru prezenţă şi generozitate!

Persoană de contact: Ana-Maria Burchi, telefon: 0720.946.341

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *