autocolante personalizate

Autocolante personalizate | Pentru ce se utilizeaza acestea?

Afla informatii detaliate despre autocolante personalizate

autocolante personalizate

Autocolante personalizate sunt unul dintre cele mai versatile produse de publicitate din arsenalul expertilor in marketing si comunicarea marcii. Autocolantele sunt imprimate, laminate si conturate in cele mai simple sau surprinzatoare forme, oferindu-va libertate maxima de exprimare si ambalaj creativ.

Intre timp, autocolantul este un produs publicitar practic, realizat din vinil cu efect rezistent la impact. Oferim autocolante pentru diverse utilizari: reflectorizante, translucide, transparente, sablate, metalice si perforate. In functie de efectul dorit, autocolantele pot fi mate sau lucioase. Imprimarea autocolantelor se face cu cerneluri pe baza de solvent ecologic, iar produsul final este atat frumos cat si ecologic. In plus, procesul asigura ca autocolantul este impermeabil si rezistent la patare. Laminarea face autocolantul rezistent in timp.

Instructiuni utile pentru utilizarea autocolantelor

Sticla/suprafata pe care se aplica autocolante personalizate trebuie curatata de praf si degresata cu alcool – pentru o buna aderenta.

Se aplica cu un pulverizator sau o carpa umeda pe sticla/suprafata umezita cu apa.

Desprinde suportul de sub autocolant doar in partea de sus, latime, lungime cca 5-10cm, apoi aplica la capatul zonei dorite.

Daca apar bule de aer, utilizati o racleta pentru a elimina bulele de aer si pentru a imbunatati aderenta autocolantului.

Desfaceti treptat suportul pentru autocolante si trageti in stanga si in dreapta cu o spatula pana cand adera complet.

Pentru autocolante rotunde taiate dupa contur sau autocolante formate din mai multe foi taiate, utilizati folie de transfer.

De ce sa facem etichete autoadezive?

Ambalajul produselor este de obicei neutru deoarece producatorii acestora aplica cele mai mici preturi in productie. Dar intr-o lume competitiva, ambalajul poate fi unul dintre factorii care au un efect fluture asupra vanzarilor de produse.

Aceasta nisa include un produs conceput pentru a personaliza ambalajele prin reetichetare si este din nou in lupta pentru a atrage atentia clientilor.

Etichetele de ambalaj sunt o solutie foarte buna din punct de vedere al raportului calitate/pret, abordand aspectele si informatiile promotionale prin transformarea ambalajului intr-un instrument promotional. Afla si mai multe detalii pe mareleprint.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *