Balustrada de sticla in interiorul locuintei sau in jurul piscinei. Vezi ce avantaje are!

Proprietarii locuintelor care cauta un mod interesant de a realiza o decoratiune in jurul piscinei, in jurul balconului sau care doresc sa schimbe ceva in interiorul casei pot opta pentru o balustrada sticla. Exista foarte multe cladiri care folosesc balustrade atat la interior, cat si pentru scari sau balcoane. Inovatiile in tehnologie si in arhitectura au facut posibila folosirea sticlei la crearea balustradelor practice, estetice si durabile, ideale pentru a fi folosite atat in spatii comerciale, cat si in spatii rezidentiale.

Beneficiile pe care le aduce balustrada de sticla utilizatorilor

Balustrada de sticla montata la exterior va aduce clientilor numeroase beneficii, printre care si:

  • Transformarea completa a aspectului cladirii

Balustrada de sticla va aduce frumusete oricarei cladiri in care este montata, sticla fiind un material care adauga o nota sofisticata si eleganta locuintei sau chiar biroului. Fiind un material care reflecta lumina, sticla va transforma complet aspectul cladirii in mod pozitiv.

  • Oferirea unui sentiment de siguranta

Sticla nu este doar un material elegant si gratios care se potriveste cu aspectul cladirii, ci este un material care confera multa siguranta. Aceasta ofera un plus de siguranta scarilor, balconului, piscinei, dar si in multe alte zone, inclusiv din interior. Sticla din care sunt realizate balustradele este securizata, foarte rezistenta, care nu se va deteriora in timp asa cum se intampla cu metalul sau cu lemnul.

  • Crearea unei senzatii de spatialitate

Balustradele din sticla securizata sunt foarte apreciate, fiind un element decorativ care creeaza iluzia ca spatiul locuintei este mai mare, iluzie data de lumina naturala pe care o reflecta. In cazul in care balustrada de sticla se monteaza in jurul unei piscine, atunci cu siguranta acest element ii va ajuta pe proprietari sa se bucure si de priveliste, si de siguranta.

  • Usurinta in intretinere

Balustradele din sticla cu sau fara rame sunt extrem de usor de curatat si de intretinut. Este nevoie doar de o solutie de sters geamuri si o carpa curata.

Domeniile de utilizare ale balustradelor din sticla si sistemele de prindere

Domeniile de utilizare ale balustradelor din sticla sunt diverse, fiind perfecte atat pentru scari interioare si exterioare, balcoane, terase si piscina. Indiferent de modelul ales, balustradele de sticla sunt perfecte pentru a delimita accesul la piscina a copiilor mici si a animalelor de companie, dar si pentru a le permite adultilor sa admire apa sclipitoare in timp ce fac plaja sau sa monitorizeze activitatea din piscina.

Sistemele de prindere pentru balustradele de sticla interioare ideale sunt cele cu in puncte. In cazul balustradelor de sticla exterioare, profilul de aluminiu tip menghina din partea interioara se va dovedi eficient si elegant. cert este ca toate sistemele de prindere folosite contin elemente speciale de fixare ce permit inlocuirea unui panou in caz de spargere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *