Betisoarele parfumate – relaxare si bun gust
Indiferent dacă folosite pentru a ajuta la ameliorarea anxietății și a depresiei sau pentru a reduce stresul, daca vorbim de betisoare parfumate, acestea au capacitatea de a avea un impact puternic asupra stării noastre mentale.
Bețișoanele de tămâie pot fi savurate în multe scopuri diferite, inclusiv din motive estetice, religioase, spirituale, de meditație și culturale. Alegerea de tămâie de înaltă calitate înseamnă a oferi un miros de lungă durată la câteva ore după ce batonul a fost stins.
Există tot atâtea forme și arome de ars câte țări și culturi sunt. Într-adevăr, pregătirea tămâiei poate varia de la o țară la alta și are funcții și virtuți diferite în funcție de credințe. Există două categorii principale de forme: cele care sunt modelate de om și a doua care rămâne în stare brută. Printre acestea, ardem rășini precum olibanul, adevărata noastră tămâie, care va produce un ulei de abur parfumat. Ne gândim și la așchii de lemn sau la niște condimente. Aceste arome de ars sunt pur și simplu reduse la pulbere și uneori adăugate uleiuri esențiale. Acestea sunt cele mai simple și mai vechi forme folosite pentru fumigație, care se face de obicei folosind un cărbune aprins.
De ce sunt bune betisoarele parfumate?
Pe lângă rolul său în parfumarea casei, tămâia a fost folosită de multă vreme pentru a ajuta la meditație și pentru a crea o stare de spirit atentă atât în practicile religioase, cât și în cele seculare. Meditația este practica de mindfulness și de focalizare a gândurilor și datorită efectelor sale calmante, arderea betisoarelor parfumate ajută la liniștirea grijilor și anxietăților din interiorul capului nostru, permițând minții să-și concentreze atenția asupra meditației. Practicarea meditației poate ajuta la ameliorarea stresului și a anxietăților, la creșterea conștientizării de sine și la îmbunătățirea creativității.
Fumul și „magia” care vindecă
Pe lângă rolul lor în parfumarea casei, bețișoarele parfumate au fost folosite de multă vreme pentru a ajuta la meditație și pentru a crea o stare de spirit atentă atât în practicile religioase, cât și în cele seculare. Meditația este practica de mindfulness și de focalizare a gândurilor și datorită efectelor sale calmante, arderea tămâiei ajută la liniștirea grijilor și anxietăților din interiorul capului nostru, permițând minții să-și concentreze atenția asupra meditației. Practicarea meditației poate ajuta la ameliorarea stresului și a anxietăților, la creșterea conștientizării de sine și la îmbunătățirea creativității.