Blugi largi pentru bărbați la modă în noul sezon

Dacă te uiți la tendințele modei pentru 2021, vei observa că anul acesta va fi casual și confortabil. Dar asta se aplică și tendințelor de blugi bărbați din 2022? 

Iată cele mai tari modele din acest sezon. În general, se poate spune, că tendința spre confort se reflectă și în tendințele blugilor.

 În 2021, modelele largi, care pot fi combinate într-o varietate de moduri, sunt populare. Anul acesta este vorba despre o potrivire confortabilă – și asta este posibil fără a sacrifica stilul.

Blugi conici pentru bărbați

Caracteristic, blugii conici au o croială conică sau în formă de pană și sunt puţin mai strâmți în partea de jos. Drept urmare, ei stau foarte lejer pe șolduri și coapse. 

Se îngustează spre partea de jos. În general, aceștia sunt tăiați mai aproape de corp decât blugii drepţi, dar mai largi decât slim-fit și skinny.

Sunt ideali pentru bărbații cu picioare musculoase și coapse puternice, precum și pentru bărbații foarte slabi care doresc că blugii să joace pe silueta lor subțire. 

Pentru bărbații mici de înălțime și bine făcuți, aceste modele de blugi bărbați mai degrabă îi dezavantajează, pentru că imaginea se comprimă vizual. Îți poți stila look-uri retro casual cu blugi conici la o cămașă în carouri, o jachetă de blugi și pantofi sport. 

Blugi largi – cum să-i scoți în evidență

Modele de blugi largi cu o potrivire lejeră sau și mai trendy, cu picioare drepte, sunt numiți blugi largi. Blugii largi, cu croială înaltă, sunt deosebit de populari. 

Picioarele pot fi late, dar pentru a menține silueta, blugii trebuie să fie înguşti în partea de sus. Sunt confortabili, oferă libertate de mișcare și oferă fiecărui look o notă cool. Dacă acest lucru este prea extrem pentru tine, poți alege blugii largi, cu talie înaltă și îngustă și picioare puțin mai largi.

Pot fi purtați cu helănci bărbați care pot fi introduse în pantaloni, asortând ghete elegante pentru un aspect mai elegant și pentru a elimina coolul cu un element break de stil. Dar, de asemenea, poți crea o imagine complet casual, cu adidași sau cizme aspre, de exemplu ghete groase și un hanorac supradimensionat.

Unele dintre următoarele tendințe la blugi pentru 2021-2022 sunt, de asemenea, casual și cool, dar nu atât de extrem, ci cu picioare drepte. 

Aceste modele au fost populare în ultimii doi ani și sunt încă un must-have la modă. În loc să fie strânși pe picior, blugii pot fi puțin mai relaxați.

Blugii largi și drepţi, pot fi combinați în mai multe feluri: casual șic cu o helancă, blazer și adidași, eleganți cu o cămașă și pantofi sau deosebit de cool cu ​​un pulover supradimensionat și pantofi sport sau cizme. Practic, nu există interdicții cu aceste modele de blugi.

Blugi largi cu croială dreaptă

Blugii largi cu croială dreaptă se caracterizează printr-o croială dreaptă de la coapse până la glezne. Se așează aproape de corp pe coapse și lejer pe gambe. 

Blugii largi cu picioare drepte, accentuează silueta fără a fi prea strâmți. Sunt ideali pentru bărbaţii sportivi cu proporţii echilibrate. 

Blugii largi și drepți sunt potriviți și bărbaților care doresc să-și ascundă gambele foarte subțiri sau foarte puternice. Blugii largi cu picioare drepte sunt absolut universali și pot fi combinați în multe feluri. 

Dacă vrei să faci o declarație la modă în acest sezon, poartă o cămașă hawaiană la modă cu blugi largi.

Blugii pentru bărbați cu picioare extra largi sunt un subiect absolut în tendințe pentru mulți designer. Datorită croielii largi, blugii sunt deosebit de confortabili și aerisiți.

Modelele de blugi largi pentru bărbați amintesc de stilurile anilor 90. Singura diferență este că astăzi, modelele de blugi largi nu sunt purtați cu talia sub șold, ci lejer deasupra şoldurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *