Calvin Klein dezvăluie prima parte a campaniei Primăvara 2024, cu Jeremy Allen White în rol principal

Calvin Klein prezintă campania Primăvara 2024 cu renumitul actor Jeremy Allen White în debutul său pentru brand, purtând cea mai emblematică lenjerie intimă a lui Calvin Klein.

Nativ din New York, Jeremy este surprins în imagini de Mert Alas în orașul său natal, într-o serie de fotografii și videoclipuri care dezvăluie conexiunea pe care o are cu orașul și îi amplifică energia puternică pe care o emite, purtând cele mai emblematice stiluri ale brand-ului. După cum se observă în imaginile cu Jeremy, colecția de lenjerie intimă pentru bărbați Primăvara 2024 aduce o notă fresh la modelele clasice Calvin Klein cu noi abordări ale logo-ului și materiale pentru un confort elegant, de zi cu zi. Noile stiluri Intense Power, Micro Stretch și Micro Mesh îmbină un design îndrăzneț cu o tehnică de realizare inovatoare, oferind un aspect elegant și comod, în timp ce lenjeria esențială Modern Cotton și Cotton Stretch propun un strat de bază emblematic pentru fiecare garderobă. În cadrul colecției Primăvara 2024, articolele esențiale minimaliste specifice brand-ului sunt prezentate cu inovație modernă și senzualitate în forma sa cea mai pură.

Campania Primăvara 2024 va explora universul Calvin Klein, evidențiind talente dinamice în viniete independente care le accentuează individualitatea, le deblochează încrederea și dezvăluie întregul stil de viață Calvin Klein. Stay tuned pentru următorul capitol.

Credite Campanie: Regizată și fotografiată de Mert Alas Stilist Emmanuelle Alt

Credite Editoriale: Calvin Klein

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com. Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.                         

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *