Calvin Klein întâmpină sezonul sărbătorilor de iarnă cu Hailey Bieber și Brandon Flynn

Calvin Klein își dezvăluie campania 2023 dedicată sărbătorilor de iarnă, cu modelul Hailey Bieber și actorul Brandon Flynn.

Filmată de James Brodribb, campania se inspiră din atmosfera festivă specifică sezonului de cadouri.  În timp ce poartă  produse din colecția Calvin Klein Holiday, Hailey și Brandon sunt surprinși în ipostaze expresive care exprimă energia jovială a sărbătorilor. Cu o interpretare modernă a ținutelor festive clasice, colecția prezintă noi versiuni ale rochiilor tip slip in, croiuri rafinate și modele versatile de îmbrăcăminte pentru exterior, alături de articole esențiale din denim, concepute pentru fiecare ocazie – fie că le dorești pentru garderoba personală, fie că intenționezi să le oferi cadou.

La Calvin Klein Underwear, noile stiluri sunt elegante și de sezon. Chilotul Future Shift Holiday Low Rise prezintă un touch fresh când vine vorba despre cele mai noi stiluri de lenjerie de corp pentru bărbați, cu o paletă de culori îndrăznețe și variate, inspirată de tonuri minerale infuzate cu o strălucire metalică. Fabricate din microfibră moale amestecată cu bumbac elastic pentru libertate în mișcare și confort sporit, aceste modele sunt concepute cu bordura cu logo în două culori, cu un finisaj strălucitor.

La Calvin Klein Jeans, look-urile clasice sunt actualizate dintr-o perspectivă stilistică. Siluetele atemporale din denim, puloverele și îmbrăcămintea pentru exterior aduc ca noutate alte tipuri de materiale și mixuri moderne pentru o colecție versatilă și deosebită de sezon. Cămașa din denim este un produs de bază atât pentru ținutele casual, cât și pentru ținutele elegante: realizată cu un guler structurat și cu buzunar, oferă o siluetă îndrăzneață atunci când este combinată cu blugi Slim. Slim Jeans și Standard Straight Jeans sunt reimaginați cu denim elastic pentru confort pe tot parcursul zilei, cu aspect prespălat autentic, clasic și versatil. 90s Straight Jeans este cool fără efort, având o talie medie, croială dreaptă inspirată de siluetele clasice din anii ’90.

Puloverele și topurile sunt fundația pentru o garderobă rafinată pe tot parcursul anului. Puloverul din bumbac, cu un croi relaxat, transformă o ținută clasică, oferind un look elegant și destins în același timp, prin modul de realizare al tricotului. Puloverele din bumbac neted propun o structură moale și un confort total, într-o paletă de culori neutre care transcende sezonul. Maioul Racerback ribbed actualizează o garderobă clasică de bază, cu detaliul ribbed, care poate fi purtat în straturi sub un pulover sau individual.

Colecția dedicată sărbătorilor de iarnă este disponibilă în magazinele Calvin Klein Jeans din București Mall, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj-Napoca, City Park Mall Constanța, Promenda Craiova și în magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City.

Credite Campanie: Regizată și fotografiată de James Brodribb

Credite Editoriale: Calvin Klein

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord. Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.                         

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *