Camera frigorifica: ce beneficii obtineti atunci cand treceti la „urmatorul nivel”?

In viata fiecarui business, vine un moment in care este cazul ca lucrurile sa treaca la „urmatorul nivel”, fie ca ne referim la o rebranduire, mutarea in alt sediu sau schimbarea ofertei si obiectivelor. In industria ospitalitatii si nu numai, un astfel de „turning point” este legat de achizitionarea unor echipamente mai performante, cu dimensiuni mai mari si un numar diversificat de functii, care contribuie la o productivitate sporita. Parcurgand articolul in continuare, veti afla cand trebuie sa treceti la un nou model de camera frigorifica, de unde sa il cumparati si, mai ales, ce beneficii veti obtine de pe urma unui dispozitiv superior calitativ.

O camera frigorifica, ideala atat pentru restaurante si cantine, cat si pentru hoteluri si alte tipuri de stabilimente, are rolul de a pastra carnea, pestele, legumele si fructele la o temperatura ideala pentru o perioada mai indelungata, prelungindu-le astfel termenul de valabilitate si evitand risipa alimentara, o problema generalizata la nivelul intregii tari, nu doar in domeniul HoReCa. Fresco Expert, furnizor care sustine inovatia in bucatariile profesionale din Romania de mai bine de 30 de ani, pune la dispozitia clientilor sai numeroase asemenea echipamente, provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international.

Apeland la aceasta companie, aveti garantia ca veti obtine o camera frigorifica de top, usor de utilizat, fiabila, cu o productivitate ridicata si o durata indelungata de viata, chiar si in conditiile unei functionari continue. Aceste modele genereaza fie temperaturi de refrigerare (peste 0 grade Celsius), fie de congelare (sub 0 grade Celsius), in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra. Revenind, insa, la intrebarea din titlu, exista mai multe situatii in care se impune schimbarea utilajului actual cu unul nou, cu un volum mai mare: marirea capacitatii de productie a unitatii, un grad mare de uzura a dispozitivului actual, stocuri mai ridicate de materie prima etc.

In ceea ce priveste avantajele unui „upgrade” al camerei frigorifice, acestea pot fi privite din doua perspective, pe care le vom aborda mai jos:

1. Trecerea la un echipament mai scump. In mod logic, un dispozitiv mai costisitor se „traduce”, in primul rand, prin mai mult spatiu de depozitare (metri cubi efectivi), dar si prin functii care garanteaza atat un randament mai bun, cat si siguranta utilizatorilor (spre exemplu, o grosime mai mare a izolatiei, pardoseala antiderapanta, usa cu garnitura si inchidere usoara etc.);

2. Alegerea unei garantii mai cuprinzatoare. Pe de alta parte, o garantie superioara asigura conditii mult mai avantajoase de operare a echipamentului, pe termen scurt, mediu si lung. Astfel, garantia Base Care (inclusa in pret) cuprinde montaj, 12 luni piese de schimb si manopera, pe cand Performance Care (1.885 de lei) include revizie anuala, training de utilizare si interventie in 72 de ore, iar Premium Care (3.395 de lei) – interventie in 48 de ore si extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb si manopera.

In concluzie, acum stiti atat de unde sa achizitionati o camera frigorifica performanta, cat si care sunt avantajele alegerii unui model superior, din punctul de vedere al volumului si al garantiei care il „acopera”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *