canapele living

Canapele living: functionalitate si versatilitate

Marea majoritate a persoanelor urmaresc un set de avantaje pe care sa il obtina in urma achizitionarii unei canapele living. O combinatie a functionalitatii cu un design placut este raportul ideal pentru persoanele care sunt in cautarea unei canapele.

Functionalitatea canapelei are ca si parte componenta si durata de viata si utilizare a acesteia. La fel de bine, de acest lucru se leaga si design-ul. Astfel, toate caracteristicile canapelei sunt relevante pentru a va putea bucura de aceasta investitie. De regula, oamenii cauta sa achizitioneze piese de mobilier pentru o perioada mai lunga de timp, iar gandul ca ar trebui schimbate dupa scurt timp este neplacut.

Asigurati-va de calitatea elementelor din care este realizata canapeaua pentru a certifica rezistenta acesteia o data cu trecerea timpului. Structura canapelei este unul dintre aspectele relevante atunci cand achizitionati un astfel de produs. Confortul si aspectul acesteia sunt direct proportionale cu calitatea structurii.

O canapea cu structura rezistenta va va oferi un timp de calitate petrecut in living, dar si un somn odihnitor in cazul in care o veti intrebuinta in acest sens. In caz contrar, chiar si o cafea servita pe canapea va parea neplacuta pentru ca elemente din structura vor afecta pozitia confortabila din sezut.

Canapele living fixe sau extensibile?

Aceasta este una dintre intrebarile pe care foarte multe persoane si-o adreseaza atunci cand se gandesc la achizitionarea unei canapele. Pentru a va raspunde cat mai rapid la ea, analizati cateva dintre cele mai importante detalii legate de aceasta dilema:

  • Frecventa utilizarii. Cele mai multe persoane care aleg canapele living extensibile sunt cele care au deseori adunari in familie si nu dispun de suficiente locuri pentru odihna. De asemenea, o alta categorie de persoane sunt cele preventive care considera ca este mult mai bine sa aiba o solutie de rezerva decat sa fie puse in situatii stanjenitoare si neplacute fata de musafiri.

In cazul in care va incadrati in una dintre cele doua situatii, cel mai bine ar fi sa alegeti o canapea extensibila. Functia de extensie va transforma canapeaua intr-un pat confortabil si potrivit pentru somn, iar oaspetii nu vor simti diferenta intre un dormitor si living.

  • Spatiul disponibil. Verificati dimensiunea canapelei, a extensiei, tipul acesteia si comparati-o cu dimensiunea living-ului. O canapea extensibila intr-un living mic, ce nu permite extensia, este o canapea inutila. Va trebui astfel sa renuntati fie la functia de extensie, fie la dimensiunea aleasa pentru canapea.

Daca considerati ca nu este neaparat necesara o canapea extensibila, dar va doriti o suprafata mai mare pentru sezut, alegeti o canapea fixa. Este la fel de practica pentru adunarile de familie si serile cu prietenii, insa, este drept, ca nu va va ajuta foarte mult ca si spatiu de odihna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *