Care este utilitatea microfoanelor spion?

Pentru cei care sunt interesati de microfoane spion, producatorii moderni ofera o gama atat de extinsa, incat deseori exista probleme in alegerea dispozitivului potrivit. Exista microfoane spion dedimensiuni minuscule, dispozitive pentru conectarea prin cablu, sub forma de becuri si prize si multe alte echipamente de spionaj relevante. Dimensiunile multor modele sunt mai mici decat cele ale unei cutii de chibrituri. Astfel de microfoane spion pot fi instalate acasa, la birou, in masina etc. Este pur si simplu imposibil sa le detectezi, daca nu suspectezi prezenta supravegherii video „secrete”. Daca doresti sa efectuezi supraveghere singur, poti instala microfoane spion pe buzunarul pantalonilor sau pe marginea gentii, alegand dispozitivul  mini-spion fara fir si echipat cu suporturi adecvate.

Microfoane spion – Pret

Daca ti se pare ca dispozitivele spion multifunctionale sunt gadgeturi scumpe, al caror pret nu este pentru o persoana obisnuita, ci pentru angajatii serviciilor secrete si pentru oamenii de afaceri prosperi, gresesti. Desigur, mini gadget-uri wireless sunt oferite la un pret mai mare. Totusi, chiar si aici poti gasi oferte cu maximum de posibilitati. Lipsa de fire nu impiedica spyware-ul sa transmita sunetul sau imaginea de inalta calitate. Microfoanele spion cu agrafe si elemente de fixare sunt cea mai buna solutie pentru fixarea discreta a echipamentelor pe haine sau obiecte interioare bine vizibile. Datorita tehnologiei progresive prin care au fost produse aceste dispozitive si prin care a fost realizat designul lor, microfoanele spion si dispozitivele de spionaj sunt instrumente moderne si inconfundabile, convenabile pentru utilizare. Fiecare detaliu al acestei tehnici este atent gandit si imbunatatit tehnic, astfel incat sa se obtina rezultate maxime. Oricine le poate folosi oriunde. Aceasta unealta in miniatura face posibila spionarea chiar si a soaptelor in interior pana la o distanta de 50 – 60 de metri.

Microfoane spion – Caracteristici

Cand descoperi toate caracteristicile dispozitivelor de ascultare, poti fi sigur ca acestea vor deveni aliatul tau discret la locul de munca, la scoala, in operatiuni sub acoperire si in cercetare. Exista diverse modele de microfoane spion multi-functionale si dispozitive de ascultare si, astfel, toata lumea poate gasi un dispozitiv cu care isi poate rezolva eficient problema. Microfoanele spion wireless de ultima generatie sunt asistenti de incredere in timpul studiului si ofera posibilitatea comunicarii ascunse cu interlocutorul, in ciuda distantei. Dispozitivele wireless originale sunt echipate cu un microfiltru, care garanteaza o functionare fiabila fara probleme si necesitatea unui serviciu frecvent. Spre exemplu EDIC Mini tinz Solar este cel mai mic dispozitiv de inregistrare din lume. Un dispozitiv de ascultare aplicat la mouse-ul calculatorului sau la ceasul desteptator, un dispozitiv de tip wiretap sau un microfon parabolic pentru fotografierea ascunsa, te vor ajuta, in special, sa afli care sunt intentiile copiilor tai, a  angajatilor, a concurentilor, a  partenerului de viata sau a bonei in absenta ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *