Care sunt avantajele complexului Maurer Residence Constanta?

Cel mai probabil esti indragostit de mare ca si mine, de frumusetiile si linistea ce ti-o aduce in zilele mai posomorate ale vietii. Sa nu mai zic de aerul sarat atat de benefic pentru tine. Poate parea un vis ce sta departe de realitate, insa acum poti avea propria ta locuinta in Constanta, oferita de catre Maurer Residence.

Proiectul a fost cladit pe dorinte ce pot sa-ti faca viata mai usoara din toate punctele de vedere. Nu trebuie sa iti faci griji nici de agitatia specifica orasului Constanta, fiind un centru turistic pentru romani si nu numai. Ansamblul Maurer Residence Constanta este amplasat intr-o zona linistita, conform dorintelor tale.

Comunitatea din interiorul complexului

Complexul se va intinde pe o suprafata de circa 15,7 ha, iar 30% din acesta vor fi doar spatiile verzi, unde vei mai putea gasi si gradinite, sali de sport interioare si exterioare, zone menite pentru recreere, dar si locuri de joaca speciale pentru copii.

Poti avea incredere in ei, deoarece au peste 15 ani de experienta, timp in care au fost desfasurate 8 proiecte in 6 orase diferite cu peste 9000 de apartamente vandute.

Dupa cum am spus si mai sus, 30% din suprafata complexului va fi alcatuita doar din spatii verzi, asta insemnand aproximativ 47.000 mp ce vor fi destinati pentru petrecerea timpului liber in natura, alaturi de prieteni apropiati si de familie.

In incita sa vei regasi gradinite si spatii comerciale, toate fiindu-ti in apropiere, fara sa iti mai faci griji de timp. Astfel vei sti in permanenta ca micutul este in siguranta si ca are parte de tratamentul potrivit, chiar in proximitatea locuintei. Mai mult decat atat, familiile care au un copil se pot bucura si de spatiile verzi si locurile de joaca. Acest lucru inseamna ca timpul petrecut acasa poate fi piperat cu o multime de activitati in familie care va vor face weekendurile mai frumoase.

Maurer Residence are o gama variata de apartamente din care poti alege: apartamente tip studio, apartamente cu 2 camere, cele cu 2.5 camere, apartamente cu 3 camere, cu 4 camere si chiar si penthouse-uri. Insa, orice detaliu este foarte important in momentul in care ne alegem locuinta viitoare pe care o sa o numim “acasa”. Asa ca, pe langa configuratia, suprafata si numarul de camera, vei putea alege si etajul la care iti doresti sa locuiesti in conformitate cu nevoile tale.

Nu iti fa griji nici de achitarea apartamentului, deoarece pentru orice fel de situatie exista o solutie. Poti achita integral apartamentul, in trei transe, prin intermediul unui program de rate direct catre dezvoltator, printr-un credit ipotecar sau prin programul Prima Casa.

In pret iti vor fi incluse si locurile de parcare subterane, unde iti vei putea tine masina in siguranta, departe de intemperiile vremii. Pe langa locul de parcare, Maurer Residence s-au gandit si la necesitatea ta de depozitare a lucrurilor, ceea ce a dus spre crearea unor spatii de depozitare la demisol sub forma de boxe, astfel problemele lipsei de spatiu vor disparea.

Un complex rezidential intr-o zona linistita

Fiind un proiect modern, vei avea la dispozitie o zona linistita cu acces direct catre punctele tale de cel mai mare interes: centre comerciale, scoli, universitati, autostrada soarelui, statiunea Mamaia si, nu in ultimul rand, clinici medicale.

Fiecare familie isi doreste sa se mute intr-un apartament nou care ofera suficienta siguranta si confort. Avem nevoie de cat mai mult spatiu, de un apartament compartimentat inteligent, de facilitati care sa ne faca sa ne simti relaxati si in siguranta. Toate acestea sunt oferite de dezvoltatorul imobiliar Maurer Imobiliare. A devenit deja o traditie ca in interiorul acestor cartiere sa fie organizate diferite activitati sau evenimente la care sa participe fiecare locuitor in timpul liber.

Mereu spunem ca ne dorim conditiile din afara, asa ca Maurer Residence Constanta este o solutie perfecta pentru tine, deoarece raportul calitate-pret este deosebit, iar tu nu vei fi nevoit sa platesti suplimentar pentru anumite beneficii si un trai ca si in occident.

Siguranta este pe primul loc, iar inginerii si muncitorii ce au pus bazele complexului iti garanteaza ca toate cladirile au fost construite de cei mai priceputi meseriasi ce au o pregatire vasta in domeniu.

Maurer Residence Constanta te poate ajuta sa iti indeplinesti visul, avand o echipa de profesionisti ca si consultanti de vanzari, ce vor dori sa asculte fiecare detaliu din dorintele tale ce vor deveni cu ajutorul lor realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *