Care sunt cei mai populari producători de sloturi în România?

Ca jucător, probabil ești deja familiarizat cu cele mai cunoscute sloturi aflate pe piață. Numele simple, coloanele sonore care te prind și culorile vii fac din experiența de jocuri slot una ușor memorabilă. Dar care sunt companiile din spatele acestor jocuri atât de îndrăgite de oamenii din întreaga lume? 

Află în rândurile ce urmează care sunt cei mai populari producători de păcănele din România.

EGT

EGT (Euro Games Technology) este o companie fondată în anul 2002 în Bulgaria, care și-a început activitatea în România în 2005. 

Aceasta a devenit rapid una dintre companiile cu cea mai rapidă dezvoltare în industria jocurilor de noroc din România, ocupându-se atât de producerea de jocuri video slot, cât și de fabricarea aparatelor, ruletelor electronice, meselor de Blackjack semi-electronice și a altor produse găsite în cazinourile de pretutindeni.

Cei de la EGT România se ghidează după un singur principiu atunci când gândesc și pun la dispoziție publicului produse din portofoliul propriu, cel al calității. Astfel, aceștia au reușit să câștige rapid încrederea clienților, dar și să devină unul dintre membrii cheie ai comunității producătorilor de jocuri de noroc, care contribuie constant la dezvoltarea industriei.

EGT au reușit să aducă pe piață și câteva dintre cele mai emblematice păcănele din lume. Printre acestea amintim jocurile Shining Crown, Burning Hot, Dazzling Hot, Super Hot, Hot Blast, Spicy Fruits, Dice & Roll și Rise of Ra.

Pragmatic Play

Pragmatic Play este unul dintre liderii în producția și furnizarea de sloturi pentru industria jocurilor de noroc. Produsele inovative și multele premii câștigate de-a lungul timpului în cadrul competițiilor ne fac să înțelegem de ce aceștia pretind titlul de cel mai bun creator de conținut din lume în domeniul jocurilor online casino.

Pragmatic Play a reușit mereu să câștige noi fani. Față de aspectul clasic al jocurilor celor de la EGT, Pragmatic mizează pe o atmosferă mult mai palpitantă, încărcată de lumini care îți fură ochii și zeci de funcții speciale care te vor ține cu sufletul la gură și te vor face să aștepți cu nerăbdare următoarea rotire.

În departamentul de sunet și grafică, Pragmatic Play reușește mereu să se afle cu un pas în fața competiției. Amintim jocuri precum The Great Stick-Up, Sweet Bonanza, Peaky Blinders sau Wolf Gold Power Jackpot pentru a ilustra acest lucru.

GreenTube

Cei de la GreenTube se mândresc cu faptul că încă de la începutul companiei în 1998, aceștia au reușit să fie constanți în respectarea misiunii lor: Să livreze jucătorilor o experiență de cazinou sigură. Portofoliul companiei a crescut rapid, aceștia punând la dispoziția clienților atât sloturi create de ei cât și jocuri de masă, jocuri de poker, bingo etc.

Printre păcănelele celor de la Greentube, vei găsi atât jocuri inspirate din teme clasice, cât și jocuri cu teme mitologice sau fantastice. Poți fi sigur că vei avea parte de ore întregi de distracție atunci când vei începe să te pierzi în lumea unui slot venit din partea acestui producător de top.

Printre cele mai cunoscute sloturi marca GreenTube amintim Book of Ra, Lucky Lady’s Charm, Reel King și Sizzling Hot.

Sloturile trebuie să fie în primul rând o pasiune care să nu interfereze cu alte aspecte ale vieții tale într-un mod dăunător. Dacă crezi că jocurile de noroc au un impact negativ asupra ta și a celor din jur, nu ezita să ceri ajutor pe platforme precum joacaresponsabil.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *