imprimante 3d

Care sunt cele mai râvnite produse de Black Friday anul acesta ?

Marea sărbătoare a reducerilor a avut loc anul acesta pe 13 noiembrie. Din fericire pentru noi, multe dintre magazinele online au preferat să prelungească campaniile – unele în decursul weekendului, în timp ce altele până la finalul lunii. Indiferent de arealul temporar, inclusiv astăzi ne putem bucura de oferte și reduceri pe măsură la multe dintre lucrurile pe care ni le-am dorit întregul an. Rămâi pe aproape și descoperă care sunt cele mai râvnite produse de Black Friday de anul acesta, mai ales la retailerii unde sărbătoarea nu s-a încheiat!

Televizoarele rămân în top

Inclusiv anul acesta, televizoarele se numără printre cele mai frecvente achiziții ale românilor în această perioadă. Nici nu este de mirare, întrucât ofertele existente sunt extrem de atractive. Pe Geekmall găsești reduceri pe tot timpul anului, în funcție de produsele pe care ți le dorești.

Telefoanele mobile sunt mereu la mare căutare

Apetența românilor pentru tehnologie este la fel de pregnantă și în ceea ce privește telefoanele mobile. Din acest motiv, mulți folosesc această sărbătoare pentru a le schimba pe cele vechi cu unele noi, mult mai performante.

Electrocasnicele sunt nelipsite din orice bucătărie

În fiecare an, sunt dezvoltate noi electrocasnice menite să revoluționeze complet modul în care pregătim mâncarea. Românii știu acest lucru, motiv pentru care de Black Friday 2020 electrocasnicele au rămas în topul preferințelor. Multe dintre oferte au fost și încă sunt de neratat.

Unul dintre cele mai bune magazine online cu reduceri de invidiat este Geekmall. Imprimante 3D, sisteme smart home, purificatoare de aer, becuri și plafoniere inteligente, precum și senzori și roboți de aspirare sunt doar câteva dintre produsele regăsite în portofoliu. Acesta se dezvoltă în fiecare săptămână, cu produse aflate în stoc, în depozitul local. Se asigură livrare gratuită, garanție și service pentru toate produsele comercializate. Printre brandurile din portofoliu se numără Xiaomi, Oppo, Jimmy, Tronsmart, Kugoo, Yeelight, Amazfit și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *