computer tomograf

Cautati computer tomograf in Bucuresti la pret bun? Veniti la RomGerMed!

Computerul tomograf reprezinta un instrument extrem de util in diagnostic in zilele noastre. Avand in vedere acest lucru, este important ca pacientii sa gaseasca computer tomograf in Bucuresti la pret excelent. Pentru acest lucru, clinica medicala RomGerMed va sta la dispozitie.

In primul rand, ce este un computer tomograf?

Acesta reprezinta un aparat utilizat intr-o investigatie imagistica extrem de precisa si foarte rapida, folosita cu scop de diagnostic, dar si prognostic. Cu ajutorul acestuita se pot obtine imagini clare ale diverselor organe si regiuni ale corpului. Cel mai frecvent se examineaza urmatoarelor parti ale pacientilor: capul, gatul, toracele, abdomenul, pelvisul, sistemul vascular si sistemul musculo-scheletal.
computer tomograf
In general, prin intermediul acestui aparat se obtin imagini 2D. Totusi, in functie de software-ul utilizat, cu ajutorul rezultatelor investigatiei este posibila reconstructia 3D a organelor corpului, a sistemului vascular, a articulatiilor sau a coloanei vertebrale in mod virtual. In acest mod, medicul poate realiza o analiza anatomica completa, putand fi utila si pentru analiza din punct de vedere functional. De asemenea, in cazul accidentelor vasculare este cea mai recomandata metoda de diagnostic.

Din fericire, investigatia cu ajutorul computerului tomograf in Bucuresti are un pret foarte bun!

La ce trebuie sa ne asteptam cand mergem la o clinica din Bucuresti?

Daca va aflati in cautarea unui computer tomograf in Bucuresti la pret bun, este probabil sa va intrebati si daca este necesar sa va pregatiti in vreun fel inainte de procedura.

In mod obisnuit, asemenea oricarei vizite la doctor, medicul va incepe prin a va adresa anumite intrebari pentru a va verifica eligilibitatea pentru investigatia CT. Este important ca in cazul in care ati efectuat anterior o examinare radiologica cu bariu sa asteptati sa treaca un timp minim de 2-3 zile. De asemenea, inainte de a incepe examinarea veti fi nevoit sa va dati jos toate bijuriteriile si alte obiecte metalice pe care le purtati. In timpul procedurii veti fi nevoit sa stati intins si nemiscat, aceasta nu durand foarte mult.

Incearca computerul tomograf in Bucuresti la pret accesibil prin intermediul RomGerMed!

Daca doriti sa beneficiati de investigatia cu ajutorul unui computer tomograf in Bucuresti la pret excelent, RomGerMed este alegerea ideala. RomGerMed este o clinica medicala unde veti gasi o echipa de profesionisti cu o experienta bogata in domeniul medical, gata sa va ajute cu orice problema de sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *