Cauti un mesh publicitar calitativ si la un pret bun?

Similar si altor instrumente de promovare, un mesh publicitar este un suport perforat folosit adesea in campaniile de promovare cu scopul de a creste vizibilitatea. Cu o greutate redusa, un pret avantajos si o calitate excelenta, popularitatea acestui produs a crescut semnificativ in ultimul an! Descopera si tu gama de sisteme expozitionale de la Marele Print si bucura-te de rezultate!

Care sunt avantajele unui mesh publicitar?

mesh publicitar

Specialistii sunt de parere ca un mesh publicitar poate sa inlocuiasca cu usurinta un banner datorita caracteristicilor pe care le detine. Nu doar ca se bucura de o greutate mica, dar dimensiunile pe care le detine sunt cu adevarat spectaculoase. Pannourile publicitare raman varianta cea mai sigura pentru promovare, deoarece rezultatele sunt sigure.

In functie de dorintele clientului si necesitatile proiectului, echipa Marele Print iti sta la dispozitie si iti ofera suport tehnic. Oferta noastra este personalizata, iar fiecare mesh publicitar in parte poate sa fie adaptat pentru orice produs. Perforarea sa are ca scop mentinerea unei rezistente mai mari indiferent de conditiile meteo de afara. Acest instrument se poate amplasa atat in interior, cat si in exterior, dar specialistii recomanda amplasarea sa pe fatadele cladirilor, mai ales datorita dimensiunilor sale mari.

Ce informatii trebuie sa cunosti despre cerintele tehnice?

Din punct de vedere al graficii, printarea unui mesh publicitar se poate efectua in fasii de 2-3 m latime, in timp ce calitatea ramane la fel de buna ca pe monitor. Ulterior, aceste fasii se unesc intre ele printr-un proces de sudare ce are loc la temperaturi foarte mari. In finalul procesului au loc captuseala, punerea buzunarelor si tivul.

Grafica trebuie sa tina cont de anumite aspecte pentru ca rezultatele de fie impecabile. Cateva dintre cerintele tehnice sunt urmatoarele:

  • Mesajul nu trebuie sa fie mai mare de 6 pt;
  • Paleta cromatica recomandata este CMYK;
  • Formatele acceptate sunt PDF, CDR, TIFF si PSD.

Alege si tu sa iti faci cunoscuta si vizibila afacerea cu ajutorul celor mai practice instrumente de promovare pe care le gasesti la cele mai bune preturi doar la Marele Print. Beneficiezi de cele mai tari promotii si oferte in fiecare luna, echipa fiind pregatita sa indeplineasca orice cerinta pe care o vei putea avea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *