Cauți un o vacanță sau un sejur Egipt? Descoperă oferta WowTour.ro (P)

Vacanțele devin tot mai speciale, nu ne dorim numai să vizităm locații noi, ne axăm mai în special pe relaxare. Suntem epuizați după o perioadă lungă în care am muncit și ne dorim să ne relaxăm la un hotel pe gustul nostru. Vacanțele organizate prin agențiile de turism sunt tot mai apreciate de către publicul larg.

WowTour este o agenție de turism ce își dorește să-i ajute cât se poate de mult pe cei dornici de relaxare. Alege un sejur organizat de aceștia și bucură-te de experiență, fiecare sejur conține cele necesare pentru a nu mai fi nevoit să te gândești mereu cum ai să te descurci într-o locație nouă.

Alege un sejur de la Wow Tour

Alege un sejur perfect de la WowTour, descoperă locuri minunate precum Mykonos, Tenerife, Bangkok, Antalya, Ibiza și Sicilia. Dacă îți dorești ceva deosebit, alege una dintre stațiunile din țara piramidelor și a faraonilor, poate un sejur Egipt. Bucură-te împreună cu cei dragi de o vacanță pe cinste.

Dacă ești o persoană ce își dorește să se relaxeze singură și să descopere locuri noi, optează pentru un sejur individual. Descoperă cum este să te relaxezi singur, poate fi chiar benefic pentru sănătatea ta psihică și cu siguranță te vei relaxa.

Sejurul în care vei pleca va fi unul dintre cele mai liniștitoare locuri în care ai ajuns în ultima perioadă. Alege o locație nouă, una în care nu ai mai fost și în care vei descoperi lucruri noi, oameni, și o cultură cu totul deosebită.

Alege un circuit, dacă ești o fire îndrăzneață

Alege un circuit ce te va face fericit; relaxează-te și vizitează mai multe locații ale aceleiași țări. Prin intermediul circuitului te vei bucura de o multitudine de locații. Alege un circuit precum Spania-Portugalia-Maroc, Țările Nordice sau Țările Baltice. Profită de aceste momente și descoperă locuri noi. Nu ezita și află ofertele agenției CDI OGNIVIA.

City break-ul este preferat de mulți oameni

Optează pentru un city break și bucură-te de ceea ce poți descoperi în câteva zile în locația dorită. Zboară împreună cu prietenii sau partenerul în locații precum Roma, Paris sau Londra. În Roma poți să descoperi Colosseumul, Fontana di Trevi, la care vă puteți pune o dorință și multe mistere ascunse ale acestui oraș.

Dacă vă doriți să faceți un city break în Londra, aveți posibilitatea de a vizita Palatul Buckingham sau The British Museum și multe alte locații interesante. Iar una dintre locațiile apreciate de majoritatea cuplurilor este Parisul, orașul iubirii, în acesta puteți să admirați Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Muzeul Luvru și să profitați de romantismul care plutește în aer.

Alege o agenție de turism pentru următoarea vacanță. Bucură-te de fiecare moment pe care îl trăiești în afara programului plictisitor de la muncă. Cu toții merităm să ne petrecem concediul într-o țară străină sau chiar în țara noastră. Călătorește în fiecare an într-o țară diferită sau în mai multe prin intermediul circuitelor puse la dispoziție pentru tine de cei de la WowTour.

Descoperă ofertele de la WowTour, special pentru tine! Mai multe detalii pe site.

Contact:

0757.204.204

0758.585.829

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *