Ce este tamplaria PVC?

PVC-ul este o clorura de polivinil sub forma de plastic. Acest material este foarte rezistent si se foloseste la ramele ferestrelor.

PVC-ul folosit la termopane ofera o durabilitate excelenta si nu necesita foarte multa intretinere. Este recunoscut pentru protectia termica si pentru izolarea fonica pe care le ofera.

Geamurile PVC ofera protectie pe timp de vreme grea, astfel incat geamurile dvs. nu vor rugini datorita materialului PVC.

Atat ferestrele cat si usile PVC au fost supuse unor teste de control al calitatii. Tamplaria PVC asigura cel mai inalt standard de calitate si ofera siguranta ca nu exista nici un pericol pentru casa ta.

Materialul PVC este sigur si nu da dovada de toxicitate, astfel incat, acesta nu provoaca nici un rau atata timp cat nu este ars. Prin arderea PVC-ului, se elibereaza niste substante toxice care sunt poluanti organici pentru mediu.

Cum se intretine PVC-ul?

Unul dintre principalele beneficii ale acestui material este faptul ca se intretine foarte usor. Singurul lucru pe care trebuie sa-l curatati sunt ramele si in jurul acesteia, de cate ori simtiti nevoia. Spre deosebire de alte materiale, PVC-ul nu putrezeste si rezista extrem de mult si este excelent in ceea ce priveste izolarea fonica, aceste reducand zgomotul exterior cu pana la 70%.

Instalarea ferestrelor PVC poate reduce semnificativ costurile legate de incalzire, deoarece sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic.

PVC-ul este foarte rezistent la spargere si fiabil atunci cand vine vorba de securitatea casei.

Avantajele tamplariei PVC

Ramele ferestrelor de termopan si a usilor de tip PVC sunt folosite de zeci de ani in constructia caselor. Beneficiul acestora este izolarea superioara in comparatie cu alte materiale clasice.

Ramele PVC sunt extrem de rezistente in conditii de ploaie, vant, mucegai sau eroziune chimica. Tamplaria PVC nu permite umiditatii sa se instaleze, astfel incat, nu se va produce mucegai sau ciuperci. PVC-ul este foarte rezistent in perioade calde sau reci, totodata nu se va degrada sub nici o forma.

Usile si ferestrele de tip PVC ofera o maxima securitate cladirilor.

Curatarea se face cu un burete, sapun si apa calda. Acestea nu necesita ingrijire speciala si nu este necesara tratarea cu substante speciale impotriva bacteriilor.

Durata de viata a ferestrelor si usilor PVC este de aproximativ 25 de ani datorita rigiditatii si durabilitatii materialelor.

In concluzie, PVC imbunatateste eficienta energetica si este un bun izolator care ajuta la mentinerea temperaturii ambientale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.