Ce flori sa oferi in functie de personalitatea destinatarei

Florile sunt cadoul apreciat de toate femeile. Fie ca este o fire romantica si visatoare sau are o personalitate exuberanta si excentrica, persoana speciala din viata ta adora un anumit tip de floare. Noi te ajutam sa afli ce flori sa ii oferi in functie de trasatura care ii defineste personalitatea.

O floare pentru fiecare personalitate

Lalelele se daruiesc femeilor care sunt sensibile si atente la nevoile persoanelor din jur. Aceste femei care prefera lalelele adora sa cunoasca oameni noi si sa calatoreasca, dar familia si prietenii se afla mereu in centrul atentiei lor.

Trandafirii sunt preferati de femeile cu personalitate romantica si generoasa. Daca iubesti o femeie traditionalista si perfectionista, comanda de la IMOD Flowers un buchet de trandafiri potrivit personalitatii ei.

Daca este o fire optimista si mereu sufletul petrecerii, margaretele sunt florile potrivite personalitatii femeii speciale din viata ta. Femeile care iubesc margaretele sunt prietene loiale ce nu se plictisesc niciodata si care adora sa isi petreaca timpul liber afara, in aer liber.

Are o personalitate artistica si visatoare? Ofera-i un aranjament floral cu narcise de la IMOD Flowers. Dar daca este energica si atrage simpatia persoanelor din jur, floarea personalitatii ei este chiar floarea soarelui.

Diplomata, dar sincera si cu o afinitate pentru florile exotice, prietena ta adora, cu siguranta, orhideele. Dar daca apreciaza prietenia, curajul si loialitatea, ei i se potrivesc violetele. Pentru persoanele prietenoase si care au mereu timp pentru cei din jur, include cativa bujori in buchetul de flori pe care il comanzi de la IMOD Flowers.

Florile si personalitatea ei

Femeile perfectioniste si cu o fire analitica apreciaza formele evidente si clare chiar si atunci cand privesc buchetul de flori din vaza din fata lor. Daca in acest buchet se regasesc si cateva crizanteme si gerbera, cu atat mai bine. Aceasta combinatie va fi atat analizata, cat si savurata de catre destinatara florilor.

Te intalnesti cu o femeie care este mereu nehotarata intre doua alegeri? In acest caz, nu te limita la un singur tip de floare. Trimite-i prin IMOD Flowers un buchet din care sa nu lipseasca florile gingase de trandafiri, irisii viu colorati si liliacul cu al sau parfum suav. Opteaza pentru aranjamente de sezon, dar nu te limita strict la acestea. Strecoara si zambile, scaieti viu colorati si crengute de bambus pentru a echilibra aranjamentul floral.

Are o personalitate prea traditionala sau superstitioasa? Evita garoafele si crizantemele atunci cand vrei sa ii daruiesti flori, caci acestea sunt frecvent oferite in cadrul ceremoniilor funerare. Ofera-i cale, dalii sau crini pentru a-i insenina ziua.

Alege florile potrivite personalitatii ei si o vei surprinde cu atentia ta. Daca zambilele se ofera femeilor puternice, irisii se dau firelor creative iar lacramioarele celor mai delicate doamne din viata noastra. Nu stii ce fel de flori i se potrivesc? Solicita ajutorul specialistilor de la IMOD Flowers si trimite-i flori in functie de personalitatea ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *