Ce piese vestimentare pentru femei se poartă anul acesta?

Femeile care se preocupă cu adevărat de modul în care arată au grijă din timp de ținutele lor, informându-se din surse veridice și verificând destul de des publicațiile designerilor de renume mondial. Primăvara anului 2020 se anunță extrem de îmbucurătoare, oferind o gamă largă de materiale și imprimeuri din care să alegi și pe care să le combini după bunul plac. Atât piesele vestimentare din piele, cât și rochiile înflorate sunt în tendințe, precum și crop-top-urile minimaliste. Rămâi pe aproape și descoperă toate trendurile pe care să le iei în considerare!

  1. Piesele vestimentare tricotate pentru o primăvară răcoroasă

Cele mai mari case de modă din întreaga lume, precum Fendi, Marni și Jonathan Simkhai au reintrodus tricotul în tendințe anul acesta. Majoritatea domnișoarelor și femeilor au acces la garderoba mamei sau a bunicii, motiv pentru care te-ai putea pregăti din timp cu ținute chic și în vogă fără să cheltui un ban. Toate hainele pe care femeile din familia ta le-au purtat și păstrat cu sfințenie pot fi acum reutilizate, iar tu poți să ai cea mai tare ținută de la birou!

  • Pielea naturală sau artificială, ideală pentru o primăvară de vis

Sigur ai pe acasă o jachetă din piele, fie ea naturală sau artificială. Acum, o poți scoate din nou la soare, împreună cu o rochie vaporoasă cu volănașe sau înflorată. Primăvara aceasta, te poți bucura de produse noi la prețuri incredibile, printr-o nouă sosire săptămânală. Mai mult, dacă stai cu ochii pe câteva dintre ținutele purtate de fashionistele momentului, cu siguranță vei obține inspirația necesară și câteva dintre piesele vestimentare care urmează să îți intre în garderobă.

  • Paietele – pe fuste, topuri sau accesorii

Nimic nu mai e kitsch primăvara aceasta, motiv pentru care paietele revin triumfătoare în trend. Poți accesoriza ținuta favorită cu o geantă cu paiete sau cu o jachetă cu aceleași elemente. Alternativ, poți opta pentru fuste sau topuri cu paiete, cu ajutorul cărora vei atrage întreaga atenție!

În cazul în care nu ai piesele vestimentare menționate în dressing, accesează site-ul oficial Felamo.com și bucură-te de cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *