dezinsectie gandaci in Constanta

Ce poți să faci pentru a evita amenzile de dezinsecție și deratizare

Spațiile de birouri, instituțiile publice și restaurantele sunt doar câteva dintre locurile în care dezinsecția și deratizarea trebuie să se facă în funcție de un program prestabilit. La ora actuală, orice spațiu în care se desfășoară atât activități din domeniul alimentar, cât și activități din domeniul non-alimentar are obligația de a fi supus serviciilor de dezinsectie gandaci. Potrivit specialiștilor, aceștia se dezvoltă foarte rapid, motiv pentru care se poate forma un focar în cel mai scurt timp. Din fericire, există inclusiv prevederi legale care reglementează atât dezinsecția, cât și deratizarea, în așa fel încât acestea să se realizeze la intervale repetate. Rămâi alături de noi și descoperă ce poți să faci pentru a evita amenzile aferente.

Cunoaște intervalele pe care trebuie să le respecți

În multe locații, autoritățile competente desfășoară controale inopinante când îți e lumea mai dragă. Cu toate acestea, nu se va întâmpla nimic rău dacă ai dovada clară că ai respectat intervalele specificate în lege.

Pentru ca să îți fie mai ușor, le-am notat noi mai jos pentru tine:

Dezinsecția – trebuie realizată la cel mult 30 de zile sau ori de câte ori este nevoie, în condițiile în care ai un restaurant sau orice alt local în care activitatea desfășurată intră în domeniul alimentar. În mod analog, domeniile non-alimentare trebuie să demonstreze că au făcut dezinsecție la fiecare 3 luni;

Deratizarea – este un alt serviciu, care poate fi desfășurat la cerere de aceeași firmă la care ai apelat înainte. Deratizarea în domeniul alimentar de activitate trebuie să fie realizată în mod regulat, cel puțin o dată la 3 luni. De asemenea, spațiile în care se desfășoară activități din sfera celor non-alimentare sunt obligate să beneficieze de deratizare cel puțin de două ori pe an.

Recunoaște autoritățile de control

Înainte de a accepta controalele inopinante, asigură-te că persoanele în cauză aparțin Direcției Sanitar Veterinare, Direcției de Sănătate Publică, Protecției Consumatorului, primăriei sau poliției. Acestea sunt singurele autorități competente de control care pot solicita documentația necesară în acest sens.

Bucură-te de un an cu profit, fără să ai de-a face cu controale și amenzi neașteptate. Apelează acum la echipa StayClean din Constanța!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *