Ce semnificatie au nuantele florilor?

Vrei sa apelezi la o florarie online pentru a face cea mai frumoasa declaratie de dragoste? Nu stii insa ce sa alegi- flori albe sau flori rosii? Ce nuante de flori poti alege pentru o aniversare sau pentru o nunta? Iata cateva sfaturi pentru a alege asa cum trebuie florile in functie de nuanta si de semnificatia lor.

Uni sau multicolore? Inainte de a alege nuanta florilor este foarte important sa se raspunda si la aceasta intrebare. Ai nevoie de o creatie uni atunci cand vrei sa exprimi un sentiment precis si sa eviti orice ambiguitate. In schimb, o creatie florala multicolora va vorbi si ea despre sentimentele tale, dar persoana care o va primi poate va fi confuza daca nu stie semnificatia florilor.

Rosu pentru iubire. Iubire, pasiune, erotism, iata care sunt culorile care califica nuanta de rosu. Un buchet de flori, o compozitie florala sau o cutie de trandafiri de la o florarie online te va ajuta sa iti declari iubire sau sa ti-o redeclari, bineinteles. Despre trandafiri se spune ca sunt regi printre flori mai ales pentru a transmite sentimentele. Dar crinii, gerbera sau lalelele arata si ele la fel de bine in nuante de rosu si transmit si ele foarte bine cele mai frumoase sentimente.

Puritatea albului. Albul este asociat cu puritatea, cu delicatetea si cu respectul. Dar, prin intermediul florilor in nuante de alb poti sa transmiti si incredere, fidelitate si cele mai sincere sentimente.

Astel ca, cel mai adesea florile albe se fac cadou la nunti sau la ceremoniile de logodna. In mod traditional insa, florile albe se ofera pentru a aduce un omagiu unei fiinte dragi care a disparut.

Dulcea tandrete a nuantei de roz. O culoare a printeselor si a fetitelor, nuanta de roz este un aliat de nadejde pentru cei care vor sa seduca. Un buchet in nuante de roz va fi insa cu siguranta pe placul fiintelor dragi din viata ta. De asemenea, un buchet in nuante de roz este cel care iti va permite sa concretizezi in mod subtil o relatie care a debutat mai timid.

Florile in nuante de roz se pot oferi unei tinere domnisoare, se pot oferi la o aniversare sau pentru a reconforta cu blandete sau cu tandrete un suflet ranit.

Energia soarelui prin intermediul galbenului. Creatile florale in nuante de galben de la o florarie online te vor ajuta sa schimbi in totalitate registrul. Florile in nuante de galben sunt cele care transmit un mesaj de optimism si plin de energie. Sunt cele care vin cu un plus de soare intr-o zi mai mohorata. Dar se pot oferi si la un examen luat sau pentru o etapa ai importanta a vietii. Pot remotiva o persoana dupa un esec si pot reda speranta.

Portocaliul sau bucuria de a trai. Un buchet in nuante de portocaliu sau o creatie florala in aceasta nuanta ne duc cu gandul la reconfort si la bucuria de a trai. Evadeaza cu ajutorul nuantei de albastru. Culoarea cerului este culoarea celor mai frumoase vise si ne duce cu gandul la evadare. Sa oferi flori in aceste nuante este foarte poetic. Invita la o noua viata si la descoperirea unei lumi noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *