Ce trebuie să știi despre tarifele RCA

Pentru fiecare șofer, orice informație cu privire la tarifele RCA reprezintă un avantaj. Chiar dacă unele dintre aceste date nu sunt la fel de interesante și benefice, altele pot să ne aducă un zâmbet pe față. Astăzi vorbim despre noile tarife RCA, care vor veni în ajutorul tău în special atunci când vrei să închei o asigurare rca. În ultimul timp, au avut loc mai multe modificări, care ar putea să te ajute foarte mult. Rămâi alături de noi și descoperă tot ceea ce trebuie să știi despre tarifele RCA!

Care este propunerea Ministerului Finanțelor?

Încă de la bun început, este esențial să știi faptul că Ministerul Finanțelor a pus la punct o propunere potrivit căreia tarifele RCA vor fi plafonate pe o perioadă de șase luni. Această modificare se aplică nu doar pentru polițele noi, ci și pentru alte modificări aferente. În cazul în care societățile nu se conformează cu această propunere, se vor confrunta cu amenzi care pot ajunge chiar și până la 50.000 lei.

Unde pot să găsesc tarifele de referință?

În cazul în care îți dorești să vezi care este lista cu privire la tarifele de referință, o vei putea găsi direct pe site-ul ASF.

Asigură-te că ai toate informațiile necesare cu privire la RCA, chiar astăzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *