Ceasul : bijuterie sau accesoriu practic pentru femei? Află ce ți se potrivește cu un cod reducere elefant

Ceasul este o bijuterie esențială pentru femei. Funcțional și estetic, acest accesoriu la modă vine în multe modele cu stiluri diferite și poate fi folosit pentru orice ocazie. În plus, purtarea să trebuie să respecte anumite principii și coduri pentru a fi în perfectă armonie cu restul hainelor. Pentru a vă ajută să evitați notele greșite, v-am oferit câteva sfaturi de bază pentru a purta mai bine ceasul dvs. de bijuterii.

Ceasul de bijuterii: accesoriul cameleon pentru toate stilurile și toate ținutele

Ceasul este un accesoriu foarte practic, dar interesul pentru el nu se oprește la verificarea modului în care se scurge timpul. Atașat la încheietura mâinii, este, de asemenea, o bijuterie foarte estetică care îți completează ținuta și dă o notă finală aspectului tău chiar minimalist. De asemenea, vă permite să vă afirmați personalitatea în moduri subtile. Acest accesoriu poate fi purtat zilnic pentru a va îmbunătăți ținutele de serviciu, sau la ocazii unice și speciale. Există o multitudine de ceasuri pe piață pentru a satisface toate dorințele și gusturile femeilor. Sunt realizate din diferite materiale (piele, plastic, metal etc.) și sunt disponibile și în diferite dimensiuni, forme și stiluri numai pe site-ul preferat, cu un cod promotional pentru elefant ro.

Cum pot armoniza un ceas cu alte accesorii?

În prezent, tendința este spre acumularea de bijuterii. Prin urmare, femeile nu mai ezită să combine mai multe tipuri de accesorii pentru încheietura mâinii pentru a crea un stil original și elegant. Cu toate acestea, o combinație greșita a acestor elemente vă poate strică aspectul și se poate reflectă prost asupra dvs. Prin urmare, este important să știți cum să potriviți ceasul și alte bijuterii pentru încheietura mâinii, pentru a evita erorile de gust. În primul rând, vă recomandăm să utilizați ceasul că element central. Acest lucru va fi mai vizibil și mult mai dominant decât restul accesoriilor.

Apoi, construiți pe armonia dintre diferitele elemente. Pentru această, este de preferat să favorizați accesoriile care prezintă același ton, aceeași culoare și același stil că și ceasul dvs. De exemplu, dacă acesta din urmă are cadran argintiu, însoțiți-l cu câteva brățări realizate cu același material.

La fel că în cazul diferitelor accesorii care vă însoțesc îmbrăcămintea, este de asemenea important să vă asortați ceasul la stilul ținutei. Astfel, ceasurile cu design clasic sunt ideale atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele elegante.

Pe de altă parte, dacă trebuie să purtați ținute formale la ocazii speciale (nunți, înmormântări, botezuri etc.), întâlniri sau mese de afaceri, vă recomandăm să purtați un ceas cu brățară. Acesta adaugă eleganță și farmec îmbrăcămintei și ajută la crearea unui aspect serios și rafinat. În plus, un ceas cu cadran mare va fi perfect pentru un stil androgin, cu o cămașă imprimată, pantaloni și pantofi sport în picioare. Pe de altă parte, un ceas cu cadran mic va fi excelent pentru a va scoate în evidență feminitatea cu o rochie scurtă și ciorapi fini. Nu uitați că găsiți elementele acestor ținute pe mall-ul online al familiei, cu un cod reducere elefant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *