Cel mai bun salon de beauty canin din Timișoara

Dacă locuiești în frumosul oraș de pe Bega și ai un cățel de companie, ar trebui ca să vizitezi un salon canin în Timișoara extrem de modern, unde prietenul tău patruped se va simți excelent. Nu e puțin lucru să fii un câine care merge la frizeria Chic Dog, nu-i așa?

De ce să mergi la Chic Dog cu prietenul tău lătrător?

Pentru că este un salon unde animalele sunt îngrijite cu foarte multă atenție și afecțiune și unde acestea pot ca să beneficieze de cele mai bune servicii specifice lor.

Aici sunt respectate toate procedurile necesare pentru îngrijirea aspectului câinilor de companie, așa încât proprietarii pot fi siguri că animalele lor sunt foarte bine tratate.

Îmbăierea câinilor este foarte plăcută la Chic Dog pentru aceștia. Mai ales pe timpul verii. Câinele este spălat cu un șampon special, premium, care se potrivește cu tipul de blană pe care îl are sau care poate rezolva o problemă de sănătate.

Blana cățelului va căpăta o strălucire deosebită, iar în funcție de rasă se poate apela și la un coafat mai clasic sau mai fantezist, după viziunea proprietarilor capricioși sau a acelora care vor să își pregătească prietenul lătrător pentru o expoziție sau un concurs canin.

Aici, la Chic Dog, se rezolvă și problema blănii încurcate a cățelului tău prin tunderea cât este necesar a blănii, atât ca volum, cât și din punctul de vedere al lungimii acesteia.

În interiorul acestui salon de beauty canin miroase frumos, ca într-un spa de cinci stele. Cățeii sunt răsfățate în timpul procedurilor, iar la final ele animalele vor arăta frumușele și curățele.

În acest salon se rezolvă și anumite problemele pe care unii cățeii le au din cauza unor foști proprietari care nu o avut grijă de ei, dar pe care noii proprietari vor să le rezolve fără traumatizarea animalelor (îndepărtarea unor smocuri de blană încurcată, de exemplu).

Ești din Timișoara, iar cățelul tău trebuie tuns? Mergi la frizeria canină de Chic Dog!

Evident, există anumite rase de câini care au urgent nevoie de o tunsoare și pentru că este riscant ca proprietarii să încerce să îi tundă ei înșiși la domiciliu, deoarece s-ar putea ca rezultatul să nu fie unul foarte spectaculos. Iar atunci când vor ieși la plimbare cu ei pot să devină ținta ironiilor altor stăpâni de câini, ba chiar animalele lor să fie privite cu circumspecție de alți căței care merg la salon.

Este o necesitate vitală această procedură de descurcare și tundere a blăniței. Chiar dacă nu provoacă în prima fază mult entuziasm animalelor, ea este nedureroasă și durează circa jumătate de oră, după care câinele este scăldat și va merge acasă cu o stare de spirit foarte bună.

Angajații de la acest salon timișorean canin, Chic Dog, încearcă să găsească un limbaj comun cu fiecare câine care le trece pragul.

Aici animalul nu este chinuit, totul se rezolvă cu calm cu înțelegere, cățelul este asigurat de bunele intenții ale angajaților și ajung să se înțeleagă reciproc la nivel intuitiv.

Pentru că toată atenția personalului de Chic Dog este în sensul de a face animalul să înțeleagă că este binevenit și că va pleca fericit și bine îngrijit de la acest salon de beauty canină din Timișoara.

Echipa de aici aşteaptă căţeii de toate taliile şi rasele. Și tot de la Chic Dog, proprietarii pot alege și tot soiul de hainuţe şi accesorii vesele şi elegante pentru căţeii lor fashioniști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *